Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki ha egy pasi 30 évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha egy pasi 30 évesen még nem csinálta gumi nélkül?

Figyelt kérdés

2019. máj. 31. 23:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell össze-vissza szexelni és akkor lehet gumi nélkül. Asszonnyal csak anélkül csinálom és nem is szed bogyót.
2019. jún. 1. 07:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki

Ha eddig nem volt olyan komoly kapcsolata ahol nem lett volna gond,ha becsúszik még is egy baba és ezért nem szexelt még Óvszer nélkül akkor én azt mondom hogy ez az ember egy felelősségteljes Férfi.

Jó oké előfordulhat, hogy kiszakad, de ha normálisan használod, jól helyezed be és nem a tüskék köze dugod nem fog szakadni.

Persze ehhez a minőségi kell. Is itt nem mindig a márka a minőség. ;)

N

2019. jún. 1. 07:35
 13/20 anonim ***** válasza:
42%
Aki csak gumiban szexelt az valójában még nem járt punciban. Ezen nincs mit szépíteni.
2019. jún. 1. 10:22
 14/20 anonim ***** válasza:
50%

9es nagyon eszes lehetsz hogyha ilyeneket írsz hogy gumiba xar. “Sajnos” nem szed minden lány fogamzásgátlót! Hát ne haragudj hogy nem tesszük tönkre a testünket, leendő orvosként csak azt tudom mondani,hogy lépten nyomon olyan betegségekbe lehet botlani aminek növeli a rizikóját a fogamzásgátló tabletta így én az fix hogy soha nem fogok szedni. Persze van akit nem borít meg annyira de azért ezek a tabletták nem annyira régi életűej hogy tudjuk minden hosszútávú hatásukat.

Annyira eszes vagy hogy egyéjszakásokat gumi nélkül bevállalsz és szinte a kérdezőt is erre biztatotd, csak remélem hogy senkit nem ejtesu teherbe viszont remélem elkapsz egy jó kis nemi betegséget amitol teljesen terméketlen leszel, és legalabb nem kell onnantol aggodnod a gyerek részén a dolognak....

2019. jún. 1. 12:30
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket javarészt bíztatóak voltak. Egy párkapcsolatom volt, de nem mertem kockáztatni, mivel a lány tablettát nem szedett. Ha pedig becsúszott volna a gyerkőc sajnos nem lett volna miből felnevelni ez pedig nem egy utolsó szempont manapság. azonkívül alkalmi partnereim voltak, de azok természetesen gumival.

szeretnék egyszer végre normálisan is szeretkezni, de csakis megbízható párkapcsolatban stabil partnerrel.

2019. jún. 1. 17:49
 16/20 anonim ***** válasza:
Helyes, várd ki, nekem is jó volt hogy a szerelmemmel éltem ezt meg. Te sokkal férfibb vagy így hogy ésszel élsz és tiszteletben tartod a nők döntését mint ezek a kis suhancok akik egyéjszakáson válltig állítják hogy őőők bizony kihúzzák időben...
2019. jún. 2. 11:32
 17/20 A kérdező kommentje:
Engem is ezzel szekálnak hogy húzzam ki időben azt nincs gond. Esetleg pharmatex. Az anyagi keret már sokkal jobb de stabil partnerem nincs. A gyermeknevelésnek pedig a nő nagyon is az alapja. Én igyekszem gondolkozni bár picit zavar engem is a dolog de ahogy észre vettem közvetlen környezetemet még jobban zavarja
2019. jún. 2. 22:58
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem ciki, inkább szánnivaló.
2019. jún. 4. 19:49
 19/20 anonim ***** válasza:
18: Szánnivaló? Mi lenne szerinted a normális? Ha gumi nélkül végigkefélné az országot aztán 10 nő állítana be hozzá, fele ott hagyná a gyereket, másik fele meg gyerektartást kérne?
2019. jún. 5. 06:33
 20/20 anonim ***** válasza:
19: Nem azt írtam, hogy nem normális, hanem azt hogy szánnivaló, mert aki harminc éves korában még soha egyszer sem érezte, milyen igazából egy punciban lenni, az sajnálatra méltó.
2019. jún. 5. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!