Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá öcsém barátját a szexre?
Vagy ha ott matat, húzd félre a bugyid. Viszont előbb-utóbb neked is meg kell fogni a brét, anélkül nem megy.
Nem tudom, hány év a korkülönbség köztetek, de biztos jó ötlet?
Hát azzal, hogy o a puncidat simogatja, egyértelmu az o jelzése, hogy mit akar toled. Teljesen értheto, hogy nem mer belenyulni vagy tovább lépni várja a te reakciodat. Ha szuz, ha nem, lehet nem akar "nagyon" tolakodo lenni. Simán a kovetkezo alkalomkor add a tudtára, hogy tetszik amit csinál. Sugd a fulébe, h nyuljon be a bugyiba, vagy huzd félre te a bugyit, és sugd a sulébe, hogy "így jobban esne". Esetleg, hogy nem e szeretné inkább a szobában csinálni. De ha ilyenek után-kozben megcsokolod, az is egy jel. Csak rajtad áll, hogy mennyire gyorsan és bátran léped meg a kovetkezo lépést. Annyi féle képp lehet ezt csinálni, csak egyszeruen természetesen, ahogy kijon beloled, ne filozz rajta, hogy mi lenne a legjobb. De annyi biztos, hogy most neked kell lépni. Már ha tudod is, hogy szuz, akkor kicsit neked kell határozottabnak lenned.
BTW tényleg hány évesek vagytok? Remélem nem 14 és 15...Mert abban a korban még nem kell sexelni.
1. Csak simán mássz rá! (Nem biztos hogy akkora szám lesz vele a szex ha szűz.)
2. Mássz rám! (Engem nem kell győzködni, sem balettozva a tudtomra adni hogy kívánsz, mindenben benne vagyok! :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!