Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket vegyem meg a krtto kozul?
ma 01:03
Csak elettarsnak :P
nem tudom feltűnt e de gyönyörű lányok vannak az országban :P
de lehet csak nekem szúrt szemet...
gyári klíma, nedves részek, ha jól csinálod akkor lent is nedvesedik, ha rosszul akkor csak a szeme
több testrése is van ilyen célra
emellett, intelligens, reggel magától felöltözik jó eséllyel, lehet vele beszélgetni, sétálni, egyes modellek még főzni is tudnak
interaktívak, és ha egy jót fogsz ki a mosolya elvarázsol
miért egy babára vesztegetnéd az idődet?
kiadsam666.Nem a te orsagodban elek :) De itt is vannak persze szep nok!
Egyszeruen nem talalok baratnot magamnak! Es kifutok az idobol...Kell nekem egy baba!!
Buta arca van??? XD Szerintem meg szep es csinos!
Az igen:D
Legalább ma is tanultam valamit.
A két nem között az a hatalmas különbség,hogy mikor mi nők abbahagyjuk a babázást,ti férfiak akkor kezditek el....:D
Ebbe csak az a vicc,hogy veletek még a babák is kicsesznek,mert míg nekünk Ken került 5 ezerbe,ti Baribie-ért fizettek 500-at:D
Egyébként meg már nem azért,de ennyi pénzből tudod hány óra jönne ki egy jobb prostinál?
De nem kell prosti,ennyi pénzből már simán fel tudsz szedni pár csajt,miért egy félregyártott úszómedencével akarsz dugni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!