Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket vegyem meg a krtto kozul?
2017. júl. 6. 00:52
11/21 anonim válasza:
Keress magadnak egy prostit...ez a műbaba- project szerintem szánalmas...
12/21 anonim válasza:
egyiket sem fogod végül, ha prostihoz sem mersz elmenni, ugyan miért mernél babát venni? magadnak se mered belátni h egy rakat szerencsétlenség vagy
13/21 A kérdező kommentje:
Menjetek ti prostihoz ha akartok!.En nem fogok!
Az itt a baj,hogy 10bol 9en nem a kerdesre valaszoltok.
A minősíthetetlen hangnemre felkeszultem...Vagy 6 eve gyakorizok :) Tudtam,hogy le leszek hordva mindennek!
ma 05:53 Bar megfogadtam,hogy nem irok a hozzad hasonloknak...de most kivetelt teszek a kedvedert :) -Kreten a jo edes anyukad,aki vilagra szart!
2017. júl. 6. 15:58
14/21 A kérdező kommentje:
ma 05:04 Szia.Neked meg ki mondta,hogy dugni fogom? Lehet fel se all majd ra...Egyenlore annyi fogott meg ezekben a babakban,hogy mestermunkak es nem felregyartott uszo...nem tudom mar micsodak!
Amugy ment a zold mindenkinek!
2017. júl. 6. 16:02
15/21 anonim válasza:
fehéret az feltünőbb az alakodtól is függ de én tuti a fehérre voksolnék 22f
16/21 A kérdező kommentje:
:) Van tobb meretbe is azthiszem
2017. júl. 6. 19:40
17/21 anonim válasza:
inkább vegyél többféle punci van az eb@yon szűz mature realistic vagina6-8 féle azzal jobban jársz,ebből a pénzből inkább csináltasd meg a fogaidat komolyan mondom.
18/21 A kérdező kommentje:
A babak szepsege fogott meg es nem a punciuk egyenlore XD
A fogam jo egyebkent!
Ha valaki talalna meg szep babat,az linkelje nekem...Lehetoleg !
2017. júl. 7. 23:06
19/21 anonim válasza:
Bocs de ennyiért lehet venni használtan egy régi mitsubishi 1.6glxi-t akár,abba beleül egy hús vér nő,inkább nézegesd csak képen.Az én nagy csajozó barátom akkor olyan 28volt lehetett eljött hozzánk és lehúzta a barbibaba bugyiját,mondom jól van barátom..
20/21 anonim válasza:
de tényleg szépek,de ennyit elkérni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!