Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet rábírni egy pasit, hogy húzzon fel egy rohadt gumit?
Figyelt kérdés
Pár napja lett egy pasi aki bejön meg minden. Szóba jött a találkozó is. Szeretnénk mindketten dgni, de összevesztünk azon, hogy márpedig Őnagysága nem fog gumit húzni, mert neki az nem jó. És hogy ő szentül meg van arról győződve hogy ő tudja irányítani azt hogy gumi nélkül ne legyek terhes. Gyógyszert nem fogok szedni. Szerintem a minimum hogy fel fog húzni egy rohadt gumit. Szóval ötleteket kérek hogy, hogyan bírjam rá erre.2018. jan. 10. 20:17
1/34 A kérdező kommentje:
Nem fogok másik pasit keresni, ezzel akarok dugni. Szóval... Valami ötletet kaphatnék légyszi?
2018. jan. 10. 20:19
2/34 anonim válasza:
Vagy húz gumit,vagy nem teszi be .Ennyi
4/34 A kérdező kommentje:
ezt mondtam neki én is de a kisfiú be vágta a dúrcit... Viszont én vele szeretnék dugni mindenképp. Szóval tényleg muszáj lenne rá venni erre :(
2018. jan. 10. 20:21
6/34 A kérdező kommentje:
ennyi örömöm lenne...
2018. jan. 10. 20:21
7/34 A kérdező kommentje:
igazából elvileg szeret... én is szeretem őt. Ő az egyetlen pasi akinél esélyem van. nem akarok se egyedül, se szüzen meghalni
2018. jan. 10. 20:22
8/34 anonim válasza:
ha nem gyógyszer akkor fogamzáságátló injekció... nem hormonális... és mehet a kufirc :)
amúgy a férfiaknak lényegesen tompítja az érzékeit a gumi... ha neki zavaró, úgysem fog gumit húzni, ha te fejre állsz akkor sem.
9/34 anonim válasza:
Na majd nemsokára kapod az életképtelenektől a privátokat.
10/34 anonim válasza:
nehogy hülyén halj meg... az mindegyiknél nagyobb szégyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!