Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet rábírni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet rábírni egy pasit, hogy húzzon fel egy rohadt gumit?

Figyelt kérdés
Pár napja lett egy pasi aki bejön meg minden. Szóba jött a találkozó is. Szeretnénk mindketten dgni, de összevesztünk azon, hogy márpedig Őnagysága nem fog gumit húzni, mert neki az nem jó. És hogy ő szentül meg van arról győződve hogy ő tudja irányítani azt hogy gumi nélkül ne legyek terhes. Gyógyszert nem fogok szedni. Szerintem a minimum hogy fel fog húzni egy rohadt gumit. Szóval ötleteket kérek hogy, hogyan bírjam rá erre.

2018. jan. 10. 20:17
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%

Kb lezárt kérdés de elmondom, hogy nekem sem a legjobb gumival... Nem érzem igazán a csajszit és nem élvezek el. De van hogy annyira semmilyen, hogy le is lohad.

Lehetőségek: pesszárium, spirál... Ha már a tabletta nem játszik. Persze lehet hagyni a fenébe, de akkor meg jön a sírás, hogy "elhagyott"... Illetve lehet azt is, hogy te lecumizod, ő kinyal és mindketten élveztétek, mégsem esélyes a gyerek... :)

2018. jan. 12. 11:03
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Össze vissza írogatsz kérdező.Egyszer még nem fekszel le vele gumi nélkül meg szűz vagy meg más nem dug meg,utána meg szép vagy és bárkit megkaphatsz meg hát akkor már a tabletta is jó meg még sem pár napja ismered.Akkora kamu vagy hogy az csúcs. Amúgy én pasi vagyok és szép. :)
2018. jan. 12. 11:31
 33/34 anonim ***** válasza:
80%
Én is kerültem már ilyen szexuális anomáliába, mi már meztelenül voltunk az ágyban, akcióra készen, amikor kiderült, hogy ő nem hajlandó gumit húzni. Akármennyire is tetszett a srác, jó nagy összeveszés következett, aztán kitessékeltem a lakásból. Soha ne engedj ebből, nem csak a terhesség, hanem a betegségek miatt sem. Ez nem bizalmi kérdés. Senki nem tudhajta magáról, hogy milyen bajt hordoz. Az emberek felelőtlenül és ostobán élnek szexuális életet.
2018. febr. 6. 00:17
 34/34 anonim ***** válasza:
0%
Bizony.Akármennyire is bízol valakiben mindig használj gumit.Így esetleg soha nem leszel nemi beteg de az biztos hogy soha nem fogod igazán élvezni a szexet és nagyon kevés pasi marad meg melletted.
2018. febr. 6. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!