Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselitek ha a párotok az esetek döntő többségében visszautasítja a szexuális közeledéseteket?
Én azt hittem a férfiak 80%a küzd ezzel a problémával.
Egy bizonyos kor fölött, már nem olyan gáz, az az első 10-20 év az elég fusztráló...
Nagyon rosszul. Mióta együtt élünk (3 éve), havonta 2-3 alkalomra redukálódott az együttlétek száma. Azon alkalmakkor is próbálom bevetni minden női bájamat, mindig letámadom, és 10-20 perc után már annyira fel van izgulva, hogy már nem tud visszautasítani.
Kérdeztem, hogy mi a baja, miért nem szeretkezünk heti 2x legalább. Mindig azt hittem, a férfiak mindig akarják. Ő tagadja,hogy nem kíván, mégse szeretkezünk többet, és 90%-ban visszautasít. Nem értem, miért.
Szarul. De lehet kezelni. Egy darabig - mindenkinek más a toletancia küszöbe. Először nyilván beszélni kellene. Ez ma már talán kicsit könnyebb, de kerülni kell a vádaskodást. Itt nem igazán van hibás fél. Ha nem megy, más megoldást keres az ember, ha elfogyott a cérnája. Ez is többféle lehet - helyzettől és ember(ek)től függően.
Ha "udvarlás" van, előbb-utóbb ott hagyod.
Ha hosszú együttélés, esetleg házasság, és tűl vagytok minden megbeszélésen, elválsz, vagy megcsalod. Mindkettőnek következménye van.
A legnehezebb, ha gyerek is van, esetleg több is. Nyilván függ attól, kinek a nézőpontja, de ha békésen megoldható, akkor így jártál. Azt mondod, amíg a gyerekek felnőnek, utána már értelmetlenné válik az egész: mit kezdjen egy hatvanas férfi, ötvenes nő? Persze itt is van sokféle lehetséges kimenetel.
Nen lehet okosnak lenni.
A rövid válasz: ha nem működik, ki kell beszélni a dolgokat. Ha utána sem, és (még) van rá lehetőség, ami az erkölcsei(d)be belefér - mert azért az együttélés bármilyen szonten erkölcsi kérdéseket is felvet -, elváltok. Legjobb, ha egyetértetek benne. De ha nem megy, akkor is megoldható emberségesen. Talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!