Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran fordul elő, hogy a párotok visszautasítja a szexuális közeledéseteket?
Figyelt kérdés
Hogyan élitek meg a visszautasítást?2019. máj. 15. 13:03
2/7 anonim válasza:
Egyszer volt egy ilyen pasim. Hát sokáig nem tűrtem, lapátra tettem.
4/7 anonim válasza:
Viszonylag gyakran, fáradt a gyerekek miatt. Már csak megvonom a vállam, nem zavar annyira. Majd legközelebb talán belemegy. Azért heti 1 alkalom megvan.
5/7 anonim válasza:
Soha nem volt még ilyen. Én hagyom h a férfi tegye meg az első lépéseket, még a páromra sem szoktam rá mászni.
L
6/7 anonim válasza:
Mivel egy normális férfinak akármennyi szex van, az úgysem elég, ezért viszonylag gyakran. De ha aznap már megvolt, akkor azért akkora probléma nincs belőle.
7/7 kokohoho válasza:
Naponta többször is, de soha nem adom fel! Az meg, hogy hogyan viselem, erőssen szituáció függő, de természetesen örülni, soha nem fogok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!