Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok/Férfiak! Nektek probléma lenne, ha ebben az esetben a nő elutasítaná a mindennemű szexuális közeledéseteket?
Ha pl. nagyon kanosak vagytok, vagy megbeszélitek, hogy munka után szex, de a lánynak/nőnek közben megjön és semmihez nincs kedve.
Alapból jó a szexuláis kapcsolatotok és bármikor szívesen kielégít titeket, de az első 1-2 napban olyan görcsei vannak, hogy mozdulni sem bír.
(Tehát ilyenkor még orállal sem elégít ki titeket)
Nő vagyok,de gondoltam leírom,hogy az én párom is nagyon megértő amikor ilyen van. Ha nagyon fáj a derekam akkor meg is szokta maszírozni. Azt a két napot kibírja.
Amikor már nem vagyok szarul akkor meg mindig szoktam máshogy kényeztetni. :)
Nálunk mi ezt úgy oldjuk meg, hogy levetkőzöm bugyiba, a hasamra fordulok, pihenek, addig ő egyik kezével simogatja,markolássza a popsim, másikkal veri magának. Ha nem vagyok nagyon rosszul, akkor még kéjesen nyögök is neki, emelgetem a popsim.
De ha annyira fáj a hasam, hogy csak összegömbölyödve nyüszítek, akkor odabújik, simogat, tonnányi fagyit hoz. Embernek kezel, nem szexgépnek, és eszébe sem jutna ezért erőszakoskodni velem.
Nem tudom, hogy csak nekem van e ilyen barátom, de ha látja rajtam h iszonyatosan rosszul vagyok akkor eszébe se jut a szex.
Föleg ügy h tényleg nehéz az első 2 nap. Hányok, szédülök meg stb...
Inkább fekszik mellettem és simogat meg aggódik. És próbálja elterelni a figyelmemet. Ilyenkor annyira sajnálom szegényt 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!