Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Milyen gyakran van, hogy a párotok elhárítja a szexuális közeledéseteket?
Az elmúlt 1.5 èvben sokszor lerázott csak ölelkezzünk vagy aludjunk szöveggel.
Règebben rosszabbul viseltem. Azt hittem, hogy bennem van a hiba. Manapság inkább csak dühít, hogy a szexèrt (ami előtt/alatt amúgy se erőlteti meg magát többnyire, hogy nekem is jó legyen) könyörögni kell. De párszor mèg az orális kielègítèsre (persze csak èn neki...) is nemet mondott.
Gyakoriság változó. Most èpp 4 napja nem hajlandó szexelni. Előtte való 3 napban napi egszer együtt voltunk. Előtte meg jó egy hètig megint nem volt semmi. Ès ez szokott ismètlődni.
Anno többet ès nyíltabban próbálkoztam, de a sok visszautasítás miatt már van bennem egy fèlsz ès magalázónak is èrzem. Ennek ellenère max. 2-3 nap inaktivitás után kezdemenyezek nála.
2 ève vagyunk együtt.
25N
Mi 2 éve vagyunk együtt, mindig is kevesebb volt az igénye mint nekem, de a mai napig rosszul esik ha elutasítja a közeledésemet...Hiába tudom hogy ezt nem azért teszi mert nem vonzódik hozzám, valahogy mégis így élem meg...
Nekem napi 2 lenne az igényem, neki heti 1, így próbálunk kompromisszumot kötni, és heti 3-4 alkalommal van szex. De nem mindig...van hogy közeledek felé és nem is mond semmit csak eltolja a kezemet, arrébb rak meg ilyesmi...Nem érdekli az se ha pucéran mászkálok előtte, vagy szexi ruhában, vagy ha bepucsítok neki, vagy ha oda rakom a kezét....Ha nem akarja, akkor nincs szex és kész. Sajnos ez van...
23/N
3,5 éve vagyunk együtt, elég ritka a szex, bár ez az azért is van, mert távkapcsolat, de amikor együtt vagyunk egy hétig, akkor is max egyszer van, vagy akkor se. Fáradt a munkája miatt meg amúgy se nagy az igénye ilyen téren, így szinte mindig én mászok rá, amit egy időben megelégeltem és elmondtam neki, hogy ennél többre vágyom, frusztrált leszek, ha hetekig nem közeledik. Azóta egy kicsit változtatott, de legtöbbször csak hagyja, hogy rá másszak. Közben jó, mert látom/érzem, hogy élvezi és én is kielégülök, de nekem 2-3 nap után újra lenne rá igényem, ő pedig megvan nélküle 2-3 hétig is. De mindezek ellenére szeretjük egymást, nem akarom elveszíteni.
N/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!