Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy 26 éves lánynak eddig 6 fiúval volt szexuális kapcsolata?
Figyelt kérdés
Melyből csak 1 volt komoly kapcsolat? Fiúk, nálatok ez akadály lenne komoly kapcsolatra?2018. aug. 10. 00:03
2/19 anonim válasza:
Egészségére! Amíg nem csalt meg senkit, addig oké
3/19 anonim válasza:
Pont magasról lesz@rja mindenki...
4/19 anonim válasza:
Azt gondolom hogy egy 26 éves nőnek már nem illik lánynak neveznie magát...
5/19 anonim válasza:
Legyél már felnőtt! Ha volt eszed széttenni a lábaid, akkor legyen már eszed pont leszarni az emberek ez irányú véleményét. 26 éves vagy na és? 6 fiú, szerinted ez sok?
Inkább legyen egy ilyen nő a feleségem de tudja hogy mi a jó neki és igenis az ágyben legyen egy r--banc, mintsem 1 pasival volt előttem de olyan mint egy fa és egy apáca keveréke....
6/19 A kérdező kommentje:
Akkor nő. Látom megfogtad a kérdés lényegét ;)
1 alkalommal foglalt pasi is volt a dologban, de ennyi.
2018. aug. 10. 00:19
7/19 anonim válasza:
Biztos jó nő vagy ha ennyien rádmoccantak megnéznélek szivesen
10/19 anonim válasza:
Én 26 évesen kicsivel több pasin voltam túl.
Mi a nyavajának törődsz azzal, hogy ki mit gondol erről?
A legtöbb betokosodott embernek úgyis lotyó leszel, de szimplán csak azért, mert irigyek, vagy pedig úgy gondolják, hogy egy nő legyen szűz, ámde közben legyen egy mindenre kapható szexakrobata...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!