Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Milyen gyakran van, hogy a párotok elhárítja a szexuális közeledéseteket?
Soha nem szokta
Több mint fel éve vagyunk együtt
3 éve vagyunk együtt, már nem annyi a szex mint régen, de most sem panaszkodhatom, hétvégente találkozunk, 2-3 aktus mindig van a hétvége folyamán, vagy ha együtt töltünk huzamosabb időt (nyaralás vagy egyebek) akkor napi 1, vagy 2 naponta 1 szokott lenni.
Bár vannak időszakai amikor nem kívánja, én mindig többször szeretném csinálni mint ő, és úgy veszem észre hogy van már olyan hogy csak 'kötelességből' van velem annyiszor és nem azért mert élvezi, inkább a megszokás felé közelít már talán.
Nem esik jól, de nemtudom mit lehetne tenni ellene.
1 éve már elég nagy hullámvölgyben vagyunk, sokat veszekszünk és marjuk egymást..
21N
Sajnos elég gyakran.... :(
Rosszul viselem
Azt mondja mar el nekem vki, hogy ha évekig szenved attól hogy a párja bem szexel vele eleget, amennyit szeretne és többször utasítja vissza, az mi a büdös francert van még vele? Hiába szeret az ember valakit ha vannak szükségletei amit vele nem tud kielégíteni, akkor meg a megcsalás de el nem hagyja. Ezzel magát csapja be az ember. Sose fogom megérteni.
N
férfi vagyok elnézést.. csak így végigolvasva azt látok néhány választ, hogy; vele vagyok de nem igényli vagy ritkán meg én mászok rá stb stb..
nos ha a férfi nem kívánja a nőt (persze akkor még kialakulhat barátság, megszokás), de tudja mind a két fél, hogy ez az egész kapcsolat értelmetlen... ha egy 5 év után is legalább heti 1nek lenni kell..
Mi 15 éve vagyunk együtt,de még csak kétszer kezdeményeztem,akkor is a szülés után ,mert szegény nem tudta,hogy mikor lehet már.
Ő mindig készen állna rá,még akkor is ,ha három nap alatt öt órát alszik összesen.
Nálunk nekem kisebb az igényem,nekem két havonta elég egyszer,neki pedig mindig áll a zászló,ha csak elmegyek előtte,de ha.megbánt valami aprósággal is én nem tudok szexelni egy darabig.Ez van.
A korábbi kapcsolataimban nagyon sok visszautasítást kaptam, ami nagyon rosszul esett. Annyira megalázó, hogy hiába vetek be mindent (szexi fehérnemű, közös fürdés, játékok stb.), úgy tesz, mintha észre se venné. egy idő után feladtam a próbálkozást és elintéztem otthon magamnak mielőtt találkoztunk. Kiábrándultam a szexből és már azon ritka alkalmakkor sem volt hozzá kedvem, amikor a párom akarta.
A mostani párommal soha nem történt ilyen. Csak akkor mond nemet, ha komoly oka van, de általában ha nagyon akarom, ilyenkor is sikerül elcsábítanom. Mióta vele vagyok, sokkal magabiztosabb lettem és többször kívánom a szexet. 3 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!