Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmondom azt egy férfinak hogy teljesen beindít, akkor nyilván ezzel csak a szexuális vágyát fokozom fel, de komolyan tud így venni egy nőt? Vagy inkább ez maradjon titokban, és csak ismerkedjünk? Komoly kapcsolatot szeretnék
Figyelt kérdés
2018. aug. 12. 00:02
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2018. aug. 12. 00:06
4/10 anonim válasza:
Inkább csak utalj rá, érzéki Testbeszéddel. Adj le egyértelmű flörtjeleket!
Hidd el, hogy jobban bejön a számításod ezzel a módszerrel. (Közvetlen tapasztalat.)
Egyébként olvass utána a női-, illetve férfi testbeszédeknek!
5/10 A kérdező kommentje:
köszi a normális válaszokat! :)))
2018. aug. 12. 15:44
6/10 anonim válasza:
Egyetértek az előttem válaszolókkal. Nő vagy, sokkal jobb eredményt érsz el úgy, ha nem mondod neki, hogy "kívánlak, tépj szét itt és most", hanem eléred, hogy magától akarja ezt megtenni.
7/10 A kérdező kommentje:
azon már túl vagyunk hogy ő mondja nekem :)) sajnos csak szexkapcsolatot akar
2018. aug. 14. 09:59
9/10 A kérdező kommentje:
rosszul esik neki ha más férfiakhoz szólok, egyenesen dührohamot kapott mikor azt mondtam h az előző szerelmem talizni akart velem, itt akar velem aludni, de a korkülönbség végett ez még mindig inkább a testiségről szól. nagyon szenvedélyes. odavan értem, mindek 10 percben ir, h mi van velem. szóval engedtem a vágynak :)
2018. szept. 11. 22:10
10/10 A kérdező kommentje:
happy end a vége, hatalmas a szerelem közöttünk :)
2018. nov. 24. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!