Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha elmondom azt egy férfinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmondom azt egy férfinak hogy teljesen beindít, akkor nyilván ezzel csak a szexuális vágyát fokozom fel, de komolyan tud így venni egy nőt? Vagy inkább ez maradjon titokban, és csak ismerkedjünk? Komoly kapcsolatot szeretnék

Figyelt kérdés

2018. aug. 12. 00:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyenlore ne momdd neki
2018. aug. 12. 00:04
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2018. aug. 12. 00:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Ne mondd el
2018. aug. 12. 00:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Inkább csak utalj rá, érzéki Testbeszéddel. Adj le egyértelmű flörtjeleket!

Hidd el, hogy jobban bejön a számításod ezzel a módszerrel. (Közvetlen tapasztalat.)

Egyébként olvass utána a női-, illetve férfi testbeszédeknek!

2018. aug. 12. 06:50
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi a normális válaszokat! :)))
2018. aug. 12. 15:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem válaszolókkal. Nő vagy, sokkal jobb eredményt érsz el úgy, ha nem mondod neki, hogy "kívánlak, tépj szét itt és most", hanem eléred, hogy magától akarja ezt megtenni.
2018. aug. 12. 19:00
 7/10 A kérdező kommentje:
azon már túl vagyunk hogy ő mondja nekem :)) sajnos csak szexkapcsolatot akar
2018. aug. 14. 09:59
 8/10 anonim ***** válasza:
És végül akkor mi lett?
2018. szept. 10. 16:20
 9/10 A kérdező kommentje:
rosszul esik neki ha más férfiakhoz szólok, egyenesen dührohamot kapott mikor azt mondtam h az előző szerelmem talizni akart velem, itt akar velem aludni, de a korkülönbség végett ez még mindig inkább a testiségről szól. nagyon szenvedélyes. odavan értem, mindek 10 percben ir, h mi van velem. szóval engedtem a vágynak :)
2018. szept. 11. 22:10
 10/10 A kérdező kommentje:
happy end a vége, hatalmas a szerelem közöttünk :)
2018. nov. 24. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!