Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért járnak a férfiak prostikhoz, ha nem azért, mert a kiszemeltjük visszautasítja vagy nem alkalmazkodik hozzájuk?
Sajnos virágzó iparág a prostitució, az ebbe tartozó nők. Sok más nő még ennél is rosszabb, rafináltabb. Tartogatja a feneküket, várják a millomost, mert nekik csak azok jelenti az embert. Közben mindenkit visszautasítanak, hibàkat keresnek, valamilyen indokot a szétszéledésre.De ezt nem mondják: Boccs haver, nem benned van a hiba, én vagyok velejéig romlott
Hol rontotta el őket a történelem?
Nem kicsit naiv a kérdésed.
A kutyát sem érdekli ilyesmi,hogy visszautasítás,meg szerelemi bánat.
Nem azért megyünk mert nem kapunk barátnőt,vagy feleséget.
Kéjenckedni megyünk,meg mert a kikapcsolódás egy élvezetes könnyen megszerezhető formája.
Nem mindenki akar párkapcsolatot,de szexet igen.
a legjobbat is meg lehet unni.
Kérdező én ismerek olyan tip top ápolt gyönyörű nőt aki után csorog a férfiak nyála mert egy bombacsaj.
És a párjq tudod miért ment el a prostizni?
Mert ennek a fullos nőnek fájt az anális szex ...
Állítólag nem akar neki fájdalmat okozni de igénye van az Análra ezért el megy prostihoz akit le szar hogy fáj e élvezi vagy nem ki fizette azt csinálja.
Azért, mert valamit nem kapnak meg otthon.
Aztán hogy ez a valami a két csajjal sggbőlszájba+szadómazó kombó-e, vagy egyszerűen szex egy MÁSIK nővel, vagy egyáltalán: nővel... az már tökéletesen egyén és helyzetfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!