Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti hogy reagáltok, ha nem felel meg az elvárásaitoknak a kiszemeltetek pénisze, ha oda kerül a sor?
Hát nekem elvárásom nincs
1x volt olyan hogy megijedtem... és ahogy megláttam egy mini szívroham és mondtam neki h ne haragudj a szex nem fog menni túl nagy vagy ...
Igazából csak orál volt
Bár Ő kapcsolatot szeretet volna nekem is szimpatikus volt a gyerek. Még hát na megkívántuk egymást csak azt hittem ki esik a szemem... Nem is volt téma köztünk a szex vagy a pénisz méret dolgok mert egymást akartuk megismerni a kémia működött csak odalent nem passzolunk.
Hat nemkem a 16 is nagy ha durvábban szeretném. Egyszer volt 16-bal kisebb. De még 12 évvel ezelőtt mikor meg 19N voltam. Sose kérdeztem meg egyiktől sem mekkora neki.Mondjuk az elsővel soha nem is élveztem a szexet mert gátlásos voltam. A többivel azért jobb volt. 17cmnél nem volt nagyobbal dolgom.
31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!