Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire zavarna az ismerkedésben ha a kiszemeltetek kicsit szőrösebb az átlagnál?
Dehogy zavarna!
Nehogy már cikinek érezd,hogy férfi létedre szőrös vagy..
A szőr férfias.
Nem állítom,hogy a szőrös hát szexi,de az már egy másik véglet.
Semennyire,én is ilyen típus vagyok, a kreolabb bőrűek gyakran vannak így. Én kart is, lábat is gyantázok, úgy kb.1hónapig nincs vele gond. Lábon nem szeretem az erős szőrt, nem szép, de ha szőrteleníti a lábát,a hónaalját és a nemiszervén legalább részben,akkor abszolút nem zavar.A karját rábízom,ha akarja szőrteleníti,ha akarja nem.
21/L
Semennyire sem! Az efféle testi “hibák” sohasem zavarnának.
Te döntöd el, hol hagyod meg. A karomat én sem szedetem pl. Akinek nem tetszik, ne nézzen rá! :D
Akinek tetszel, nem emiatt fogsz, vagy nem emiatt nem.
Engem sem zavar.
És amúgy is, én sose szôrtelenítenék azokon a helyeken, elég gusztustalan lenne tôlem, ha a valakitôl elvárnám csak azért, mert neki feltûnôbb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!