Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Mennyire zavarna az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire zavarna az ismerkedésben ha a kiszemeltetek kicsit szőrösebb az átlagnál?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a karra,picit a has is,comb is jobban,illetve erősebb mint az átlag.
2018. ápr. 18. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:
12%

Dehogy zavarna!

Nehogy már cikinek érezd,hogy férfi létedre szőrös vagy..

A szőr férfias.

Nem állítom,hogy a szőrös hát szexi,de az már egy másik véglet.

2018. ápr. 18. 18:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire,én is ilyen típus vagyok, a kreolabb bőrűek gyakran vannak így. Én kart is, lábat is gyantázok, úgy kb.1hónapig nincs vele gond. Lábon nem szeretem az erős szőrt, nem szép, de ha szőrteleníti a lábát,a hónaalját és a nemiszervén legalább részben,akkor abszolút nem zavar.A karját rábízom,ha akarja szőrteleníti,ha akarja nem.

21/L

2018. ápr. 18. 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire sem! Az efféle testi “hibák” sohasem zavarnának.

Te döntöd el, hol hagyod meg. A karomat én sem szedetem pl. Akinek nem tetszik, ne nézzen rá! :D

Akinek tetszel, nem emiatt fogsz, vagy nem emiatt nem.

2018. ápr. 18. 19:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem sem zavar.

És amúgy is, én sose szôrtelenítenék azokon a helyeken, elég gusztustalan lenne tôlem, ha a valakitôl elvárnám csak azért, mert neki feltûnôbb..

2018. ápr. 18. 20:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zavar, én is szőrös típus vagyok.l.
2018. ápr. 19. 06:18
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
Nem zavarna, mert én se vagyok csupasz csiga, de azért ne legyen egy Csubakka! :D
2018. ápr. 19. 09:18
 7/8 anonim ***** válasza:
89%
Engem inkább felizgat valamiért.
2018. ápr. 20. 12:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem zavart,volt már szőrös barátnőm. Én is eléggé szőrös vagyok.
2019. okt. 1. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!