Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nagy bűn, ha az ember egy gyerek születése után is még szexelni szeretne a férjével?
10 éve vagyunk együtt, van egy 1,5 éves babánk. Én igyekszem mindenben kihozni magamból a maximumot, mind a gyereknevelésben, háztartásban és külsőmet illetően is, szóval nem lehetne rám panasz... Nem is ezzel van a gond, hanem azzal, hogy a férjem szinte soha nem kezdeményez. Egyszerűen úgy érzem, hogy nem kîván, ami nem tesz túl jót az önbizalmamnak. Nyilván a szülés, szoptatás, hasonlók miatt átalakult a testem, ami miatt rosszul érzem magam és ez az egész csak ront a helyzeten. Én nagyon igénylem, hogy sokszor legyünk együtt, de jó, ha havonta vagy kéthavonta egyszer összejön. Ha próbálom megbeszélni vele, akkor azt mondja hülyeségeket beszélek és ennyivel leráz. Már amúgy is kompromisszumot kötöttem, beletörődtem, hogy orgazmus nélkül élem le az életem, sajnos a 10 év alatt egyszer sem sikerült, de ennek ellenére igénylem a szexet, nem szeretnék erről lemondani. De mit tehetnék, hogy ezt ő is felfogja? Minden férfi ilyen vagy csak az én férjem?
Ja és 30 évesek vagyunk, ha ez számít valamit,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!