Miért ne adhatnám ki annak a lakást akinek én akarom?
Annak adod ki akinek akarod.
A többi meg ilyen, ezzel jár. Adtam el már használt autót... Sok az idióta, nem tudsz velük mint kezdeni, túl kell élni őket, ha ki akarod adni.
Annak adod ki, akinek akarod. Ne is vedd fel a telefont azon az időn kívül, amit megadtál!
Sőt, a telefonszám megadása szerintem se jó, viszont ne Facebook. Inkább email cím. Vagy még inkább, is. Pl nekem sincs facem, és mégis rendes bérlő vagyok.
A hülyékkel ne foglalkozz, sokan vannak. Nem is kell reagálni rájuk.
Amúgy bérlő és bérbeadó között mindig ott lesz a kölcsönös félelem, hiszen hülye bérlő és szemét bérbeadó ugyanúgy létezik és ki kell fogni egymást. Összeteszem a kezem, hogy nekem sikerült. (a bérbeadó is normális és én se lakom le a lakást)
Szerintem előbb vagy utóbb találsz normális bérlőket, de lehet kicsit várni kell, a nagy szezonja az egyetemistáknak aug-szept körül van (nekem, mint egyedülálló dolgozónak akkor nem is sikerült albérletet találnom és az árak is megugrottak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!