Hogy értessem meg a barátommal, hogy nem akarom megnézni a Titanicot? 4 órás film és nagyon nem bírom. Kínszenvedés volt belőle 15 perc is. De nem érti meg. Mindig az oszkárokkal jön.
Figyelt kérdés
2018. máj. 3. 20:55
1/12 anonim válasza:
Nézzétek meg mesefilm változatban. Happy end a vége. Egy bálna menti meg a hajót és az utasokat :D És nem 4 órás, max 1.
2/12 A kérdező kommentje:
Jóötlet :P
2018. máj. 3. 21:00
3/12 anonim válasza:
Én sem bírom azt a filmet, bő nyál. :) Nem mindig az Oscarok mennyisége határozza meg egy film értékét.
4/12 anonim válasza:
Jaj már, ne legyel ennyire eletkeptelen :D van egy dolog, ami mindent megold, kommunikacionak hivjak, biztos valami uj pokemon🤔
6/12 anonim válasza:
Spoilerezd el neki és akkor majd nem akarja megnézni :D
7/12 anonim válasza:
3 órás.
A Férjem 1x végig nézte velem. Akkor még nem volt a Férjem. Szóval tuti csak imponálni akart, de így is elvett feleségül.
Vagy 50x láttam. 😃 Mond meg Neki, hogy egyedül jobb nézni. Kevésbbé ciki, ha sír. 😃
8/12 anonim válasza:
Csak 3 óra. Azt féllábon is kibírod 😁
9/12 A kérdező kommentje:
a félreértések kizárása érdekében leírom, hogy NEM a páromról, hanem a barátomról van szó.
2018. máj. 4. 09:32
10/12 anonim válasza:
LOOOOOOOL
nekem a kedvenc filmem! 32 x láttam eddig és még mindig imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!