Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan nagy bűn, ha az ember...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nagy bűn, ha az ember egy gyerek születése után is még szexelni szeretne a férjével?

Figyelt kérdés

10 éve vagyunk együtt, van egy 1,5 éves babánk. Én igyekszem mindenben kihozni magamból a maximumot, mind a gyereknevelésben, háztartásban és külsőmet illetően is, szóval nem lehetne rám panasz... Nem is ezzel van a gond, hanem azzal, hogy a férjem szinte soha nem kezdeményez. Egyszerűen úgy érzem, hogy nem kîván, ami nem tesz túl jót az önbizalmamnak. Nyilván a szülés, szoptatás, hasonlók miatt átalakult a testem, ami miatt rosszul érzem magam és ez az egész csak ront a helyzeten. Én nagyon igénylem, hogy sokszor legyünk együtt, de jó, ha havonta vagy kéthavonta egyszer összejön. Ha próbálom megbeszélni vele, akkor azt mondja hülyeségeket beszélek és ennyivel leráz. Már amúgy is kompromisszumot kötöttem, beletörődtem, hogy orgazmus nélkül élem le az életem, sajnos a 10 év alatt egyszer sem sikerült, de ennek ellenére igénylem a szexet, nem szeretnék erről lemondani. De mit tehetnék, hogy ezt ő is felfogja? Minden férfi ilyen vagy csak az én férjem?

Ja és 30 évesek vagyunk, ha ez számít valamit,

2019. máj. 14. 22:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom,az én férjem 2 gyerek után is kanos”, a nehéz napokat is alig várja hogy végük legyen. Ja, és bentvolt a szüléseknél, ezt az ostoba tévhitet elfelejthetnék már egyesek!!
2019. máj. 15. 10:12
 12/21 A kérdező kommentje:

Bent volt a szülésnél, de nem hiszem, hogy ez lenne az oka.

Meg nem csal ebben 100%-osan biztos vagyok, mert ha akarna sem tudna. Engem az zavar a leginkább, hogy nem lehet vele megbeszélni, mert folyton leráz, nem az a megbeszélős fajta. Aztán meg majd ha egyszer jön valaki az életembe, aki jobban törődik velem (amúgy eszemben nincs megcsalni, megoldani szeretném a problémát), akkor én leszek a k...a, aki megcsalja a férjét. Nem tudom mit lehet tenni ilyen helyzetben. Annyiszor kértem már, hogy foglalkozzon kicsit többet velem minden téren, de semmi :(

2019. máj. 15. 11:42
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem bűn. Az a természetes, ha utána is ugyanannyit szexeltek. Mi például naponta szexelünk 50 évesen. Ha az én párom tenné ezt, egy hétig sem bírnám, de az biztos, hogy rövid úton szakítanék vele, gyerektől függetlenül.
2019. máj. 15. 13:02
 14/21 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem a férjednek van valakije. Ez eléggé nyilvánvaló.
2019. máj. 15. 13:03
 15/21 anonim ***** válasza:

Ne legyünk annyira biztosak abba, hogy nem csal(nak) meg.

Én csak azért is, meglátogatnám a kisgyerekkel. Pl valami közös program. " találj ki valamit "

Menyjetek együtt vásárolni a kicsivel, mondjuk kis lábbelit. És hogy neked is kellene egy nyári, addig míg válogatsz, vigyázol a kicsire.

Ha az én kislányom korába van internet, mobiltelefon, ( 1990 es évek ), tuti egy rakat dolgot másképp csinálok. Munkaidő lejárta előtt fél órával felhívnám, itt vagyok mindjárt a bejáratnál, szeretném ha YX helyre elmennénk.

Ha netán túlórázni kell neki, sétálok a kicsinkkel...

Nem búzdítalak arra : csald meg. Az soha se megoldás a bajokra.

Próbáld meg újból a megbeszélést.

És akkor ha úgy érzed ennyi volt, " nyísd ki a szemed ".

nézz körül. Nem kell kikezdeni senkive. Csak nézz körül.

2019. máj. 15. 15:07
 16/21 A kérdező kommentje:
Apukám cégénél dolgozik, együtt mennek és jönnek munkából, mert közel élünk egymáshoz. Munkaidőben még soha nem ment el sehova, a barátaink közösek, ha ő megy valahova, akkor én is. Szóval 1 perc nincs, amikor lehetősége lenne megcsalni :)
2019. máj. 15. 15:14
 17/21 anonim ***** válasza:

Így már nehéz megpattanni...

Csak az esetek többségénél egy bizonyos 3 - ik van. Azért írtuk.

Én akkor is elmennék. Miért kelene otthon várni rá. Kisgyerekkel már lehet programot csinálni. játszótéren kívül...

2019. máj. 16. 00:06
 18/21 anonim ***** válasza:

“sokan megzuhannak, amikor megszületik a gyerek. Sokszor azért, mert úgy érzik, hogy már nem ők az elsők.”

Sokadjára olvasom, de mi ez a hülyeség? A felnőtt férfi azért durcis mert nem ő az anyuci első gondolata? Hagyjuk már! Hol erdekel ez egy férfit? Legelabbis szexuális vonatkozásban?

2019. máj. 16. 00:46
 19/21 anonim ***** válasza:
18 - s ment a zöld kéz.
2019. máj. 16. 09:57
 20/21 anonim ***** válasza:
És 10 évig megjatszottad, hogy elelvezel, vagy akkora taho, hogy pont lesz@rta,hogy nincs orgazmusod? Eleve mondjuk nem lennek így együtt valakivel dehat kinek a pap, kinek a papné.
2020. febr. 7. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!