Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leakarok feküdni a párom nővérével?
Sos! 4 éve vagyok együtt a párommal. Már teljesen ki vagyok! Vele álmodom folyton sexuálisan...
4 évig semmi gond nem volt... Most kezdett.
2 évvel idősebb mint a párom és még is mintha ikrek lennének. Egyedülálló.
Ha számítanék a mostani párommal akkor is tabu lenne a testvére nem?
Milyen dolog lenne ez?
Nem arról van szó, hogy unom a mostanit és kell valaki, bárki helyette, hanem a tesója... Gáz mi?
Köszönöm a válaszokat és a helyesírási tanácsokat, megfogadom! A 14. hozzászólásomban írt szabály az ominózus tudjuk mivel... az nem a sajátom, hanem a forrásban megjelölt oldalról van, nem nézzetek meg? Nem működik jól. Aki nem hinné el nyugodtan gépelje be oda. :))
Aki először megjegyezte ezt se haragudjon érte igaza volt/van.
Mi ez a fene nagy nem is tudom minek nevezzem... Jóindulatosság ez az álszentség itt? Vagy ennyire önbizalom hiányosok vagytok? Fiatal vagyok, ti is...
Ha csak a feléért égnék a pokolban amit én KIZÁRÓLAG ez alatt a 4 év tettem mint hogy a nővérével álmodok, hát mondjuk úgy ingyen megúsztam...
Erre ti ezt nem tudván, csak annyit, hogy nem volt semmi tettlegesség a tesojaval, már elásnátok. Mi lenne ha tudnátok miket és mennyit csináltam már? Emberiségellenes perre vinnétek Nünbergbe vagy mi??? :D Mintha én lennék az egyetlen... Hát már az oldalon se a privátokat olvasva... Na mindegy.
Arra azért nagyon kiváncsi lennénk ki mennyi idős és milyen nemű akik a válaszokat adták.
Szóval ha nem nagy kérés, írjatok már le nekem ide erről amiket most leírtam, mit gondoltok nemmel és korral, hadd lássam mi van! Feministák járnak ide csak vagy ennyire politikailag korrekt lett mindenki? :O
Kérésedre elárulom:
- Én vagyok a 7-es és 19-es válaszoló.
- Férfi,
- Nyáron leszek 78, 54. éve házas.
A 14. alatti kommentedben félre magyarázod a helyesírási szabályt.
Jegyezd meg, kérlek: az igekötőt (esetedben a "Le" szót) egybe írjuk az igével ("feküdni") HA KÖZVETLENÜL utána következik, azaz "lefeküdni". Ellenben - ha az igekötő és az ige közé egy szót beszúrunk ("akarok"), akkor mindet külön írjuk ("Le akarok feküdni...").
Nem akarok az ország tanítója lenni, de ezt még leírom:
Párbeszéd:
- Mi a bajod?
- Meg vagyok fázva. Nyakatekertebben, rossz magyarsággal: Megfázva vagyok.
Más változat:
- Hogy vagy?
- Köszönöm, megvagyok.
Azt hiszem, hogy mindenkinek világos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!