Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Leakarok feküdni a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leakarok feküdni a párom nővérével?

Figyelt kérdés

Sos! 4 éve vagyok együtt a párommal. Már teljesen ki vagyok! Vele álmodom folyton sexuálisan...

4 évig semmi gond nem volt... Most kezdett.

2 évvel idősebb mint a párom és még is mintha ikrek lennének. Egyedülálló.

Ha számítanék a mostani párommal akkor is tabu lenne a testvére nem?

Milyen dolog lenne ez?

Nem arról van szó, hogy unom a mostanit és kell valaki, bárki helyette, hanem a tesója... Gáz mi?

2019. máj. 10. 08:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

Azért van itt egy eléggé el nem hanyagolható dolog.

Vajon a nővér hogy áll a dologhoz? Ez simán egyértelműsítené a dolgot, főleg, ha nem jössz be neki. Ha kölcsönös a vonzalom, akkor ott lehet még a 3-as lehetősége. Persze ezt nem egyszerű megbeszélni a pároddal. Te ismered, érezned kell, hogy őszintén megmondhatod-e neki, hogy vonzódsz a nővéréhez.

2019. máj. 10. 10:51
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném,hogy ez jó ötlet. Eleve 4 év együttlét után nagyon korai,hogy folyton másra gondolsz. A meg külön ciki,hogy ez a valaki a párod nővére.

Nem jöttök ki belőle jól sehogy sem. Ha jól érzitek magatokat együtt, keresitek az alkalmat, lebuktok úgyis, és családi dráma lesz belőle. Ha meg mégsem jól alakul,hogy lesztek egymás társaságában a családi eseményeken?

Gondolkozz el azon,hogy valóban a jelenlegi párod mellett van-e a helyed. Ha nem, szakítsatok, és kezdhetsz mással, még ha hülyén is jön ki, a nővérével is.

Azt nem írtad,hogy Ő hogy érez Irántad, vagy sejt-e valamit a vonzalmadból?

2019. máj. 10. 11:07
 13/24 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem inkább “A magyar helyesítás szabályai” c. könyvvel “leakarj” feküdni!
2019. máj. 10. 11:19
 14/24 A kérdező kommentje:

Mikor a hülye okoskodik?

A „le” igekötőt és az „akarok” igét egybeírjuk az alábbi szabály alapján:

Az igekötőt és az igét egybeírjuk, ha az igekötő a saját igéje előtt áll.

Forrás:

[link]

2019. máj. 10. 14:13
 15/24 anonim ***** válasza:
62%

Drágácska! Ne okoskodj, mert NEM én vagyok a hülye! 😆

A “le” nem az “akarok”-hoz tartozik, hanem a “lefeküdni” főnévi igenév.

Le akarok feküdni.

Mit állítok? - akarok -> állítmány

Ki? - (én) -> alany

Mit akarok? -> LEFEKÜDNI -> tárgy

Mivel beékelődött az “akarok” ige, így ELVÁLIK!

Ülj le fiam, egyes!

2019. máj. 10. 16:24
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
És a párod nővére izgul rád? Vagy csak szeretnéd? :)
2019. máj. 10. 16:31
 17/24 A kérdező kommentje:

# 15

Ha már érdemben nem tudtál a témához szólni nem kell bizonygatnod, hogy nerd vagy! Hidd el már az első válaszon látszik a stílusod, hogy ez a tipikus okos tojás vagy, akinek nagyobb az iq-ja mint a testsúlya és aki bármibe képes belekötni neten... bár nem hibáztatlak érte, hogy a témához nem fűztél semmit, pont ezért. A ""helyesítás"" könyveddel nem fogsz közelebb kerülni a másik nemhez.

# 16

és mindenki más aki kérdezte, hogy tetszem a nővérének. A válasz igen! Nyilván nem kérdeztem tőle ennyire egyenesen, de látszik rajta.

Sajnos szerintem ettől több nem lehet soha. Még ha nem is miatta lenne vége a kapcsolatunknak és tegyük fel eltelik egy bizonyos idő akkor sem tudom elképzelni, hogy összejövök a testvérével.

Szerintem ugyanúgy fújnanak egymásra. Meg én sem tudom elképzelni, hogy összejön egy ilyen családi tali, esemény és mind ketten ott vannak...

2019. máj. 10. 17:48
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szakíts és lépj le, így könnyebben elfelejted a csajt. Az exed meg talál normális férfi, aki tiszteli.
2019. máj. 10. 21:46
 19/24 anonim ***** válasza:
70%

Aki kicsit is ért a helyesíráshoz, tudja és látja, hogy Kérdezőnek a 14. alatt tett kijelentése totálisan helytelen.

Helyesen: Le akarok feküdni...

Viszont pl. így egybe írandó: Lefeküdni akarok és nem felkelni. Más: Fel akarok kelni, fel szoktam ébredni stb...

2019. máj. 10. 22:21
 20/24 anonim ***** válasza:
"Ha számítanék a mostani párommal akkor is tabu lenne a testvére nem?" - ez a mondat mit jelent? Szakítanékot akartál írni? -- Szerintem így is, úgy is szakítsatok, mert ez már nem kapcsolat.
2019. máj. 11. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!