Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Leakarok feküdni a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leakarok feküdni a párom nővérével?

Figyelt kérdés

Sos! 4 éve vagyok együtt a párommal. Már teljesen ki vagyok! Vele álmodom folyton sexuálisan...

4 évig semmi gond nem volt... Most kezdett.

2 évvel idősebb mint a párom és még is mintha ikrek lennének. Egyedülálló.

Ha számítanék a mostani párommal akkor is tabu lenne a testvére nem?

Milyen dolog lenne ez?

Nem arról van szó, hogy unom a mostanit és kell valaki, bárki helyette, hanem a tesója... Gáz mi?

2019. máj. 10. 08:55
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
*szamitanek=szakítanék
2019. máj. 10. 08:59
 2/24 anonim ***** válasza:
84%
Ez gáz, igen.
2019. máj. 10. 09:02
 3/24 anonim ***** válasza:
89%

Hat ez elég tré...

abba gondolj bele, hogy ha lefekszetek egymással nem csak a paroddal teszed tönkre a kapcsolatotokat hanem egy jó testvéri viszonyt is tönkre tesztek... már ha jóban vannak egymassal

2019. máj. 10. 09:03
 4/24 A kérdező kommentje:
De akkor mi a fenét csináljak?
2019. máj. 10. 09:04
 5/24 anonim ***** válasza:
26%
Én megdugnám a helyedbe! Aztán kussoltok róla!
2019. máj. 10. 09:06
 6/24 A kérdező kommentje:

# 5

Ja mert ez egy így működik... Max a fejedben!

2019. máj. 10. 09:08
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gáz.

Ha szakítasz, a testvére akkor is tabu legyen, mert a testvéreket tennéd egymás ellenségéve.

(Régen láttam egy japán filmet, ahol a féltékeny (megcsalt?) feleség éjjel, amikor a férje aludt, levágta neki a...)

2019. máj. 10. 09:24
 8/24 DooDo ***** válasza:
90%
Gusztustalan. Nagyon tisztelheted a párod:) Remélem minél hamarabb kidob, mert egy féreg vagy .
2019. máj. 10. 09:32
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Gáz. Esetleg menj el pszichológushoz.
2019. máj. 10. 09:33
 10/24 anonim ***** válasza:
66%
Nehéz! Így alapból azt mondanám, hogy felejtsd el a nővérét ( tudom, nem egyszerű), esetleg azt is mondanám, hogy próbáld meg titokban megdugni a nővérét, de igazságérzetem és egyéb okok miatt mégsem javasolom.
2019. máj. 10. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!