Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észre fogja venni a barátom hogy még szüz vagyok? Szerintem már lassan lefogunk feküdni és én azt mondtam neki már nem vagyok szüz.19 éves vagyok
Figyelt kérdés
Rájöhet? Mibol?2019. ápr. 20. 21:49
1/15 anonim válasza:
Ha tapasztalt pasi és figyel rád, mert nem egy önző fajta, akkor észre fogja venni!
2/15 anonim válasza:
Gyorsan veszítsd el valakivel, mielőtt észreveszi!
3/15 anonim válasza:
Minek hazudsz neki? Egy kapcsolat a bizalomra épül… És ha nem tudod miből jöhetne rá akkor te még nem állsz készen a szexre...
4/15 anonim válasza:
Gratulálok. Indíts hazugsággal egy kapcsolatot.
Aztán ha a hazudozásod miatt az első dugás után dob, akkor gyere megint ide sírni.
5/15 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért mondtad neki, hogy már nem vagy szűz...
6/15 A kérdező kommentje:
Azert mondtam mert már ö sem az és tudja hogy en mindig jartam bulizni szoval el se hinne hogy szüz vagyok
2019. ápr. 20. 22:07
7/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, h észreveszi. Kivéve ha vérezni fogsz, bár ez nem gyakori.
8/15 anonim válasza:
Ha meg van a szűzhártyád akkor rá fog jönni.Ha már átszakadt akkor nem biztos.
9/15 anonim válasza:
El se hinné? Majd ha megérzi az akadályt a bejáratnál és meglátja a véres lepedőt, el fogja. De miért ne mondanád el neki az igazat? Még nem késő.
10/15 anonim válasza:
Jesszus. Ha tudnád mennyi pasi örülne ha tudná hogy elvette egy lány szüzességét. Add meg neki ezt az örömöt és mondd el neki hogy szűz vagy. Különben is ha nem akarsz sérülést akkor tudnia kell róla, mert egy szűz lánnyal máshogy kell bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!