Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kikezdett velem az exem húga vagy csak én képzelem bele?
Az exem húga még csak 16 éves de már a kapcsolatunk alatt is furán viselkedett, nagyon illegette magát előttem meg puszival fogadott, vagy ha segítettem neki valami apróságban akkor is rögtön puszilgatott. Volt hogy képet küldött magáról hogy szerintem szexi-e ez a bikini amit vett stb.
Most hogy szakítottunk 1 hónapra rá írt nekem hogy mizu stb. beszélgettünk sokat és végül már a fenekéről küldött képet hogy szerintem elég formás-e vagy még tornázzon rá.
Volt már mással is ilyen hogy kikezdett vele a párja húga, öccse? Lett belőle valami? Mert én szívesen összejönnék vele csak nem biztos hogy nyíltan vállalnám, én 19 vagyok.
Nem igazán értem mit szeretnél. Te mondtad, nem kell engedély. Te ismered őket, te tudod mennyire volt komoly a tesójával stb. Ez nagyon sok tényezőtől függ.
Komoly volt a nővérével? Szépen váltatok el, vagy sem? Ki dobott kit? Annyi minden befolyásolja ezt az egészet...
De amúgy a legtöbb esetben ez simán parasztság, ennyi. Tőle is elég szemét húzás, de rá lehet fogni, hogy ő még gyerek.
Az is más lenne, ha már belezúgtál volna, de ahogy értem itt nem ez a helyzet, tehát most simán kereshetnél magadnak mást. Ja és a szitu mindenképp kínos lesz. Titokban tartani sokáig úgysem lehet, ha kiderül meg felbosszantasz mindenkit, tehát nem sok értelme van az egésznek.
Ha hosszabb távon nézzük sem jó ötlet. Gondolkodjunk nagyban,tegyük fel hogy feleségül veszed gyerek minden (ne röhögj xd). Milyen ciki lesz már a közös gyereketekkel a közös családi asztalnál pl karácsonykor vagy bármilyen alkalommal. A volt anyósod, aki ismét az anyósod lett, az exed az aposod... Hát elég kellemetlen.
Meg gondolj bele ha a hugica ennyire gátlástalan és ennyire leszarja a testvérét, hogy azért az exével csak nem kellene, akkor szerinted veled nem fogja ezt megcsinálni egy másik sráccal a hátad mögött? Ha 16 évesen ekkora ribizli , mi lesz később. Csak magadból csinálnál hülyét, 19 évesen ettől lehetne több eszed, ez rajta kívül mindenkinek ciki lenne. Most akkor döntsd el hogy egy mindenkiért, vagy mindenki egyért...
A másik, hogy szerintem ezzel annyit akar elérni , hogy a nővérke felé kerekedjen, hogy megmutassa ,hogy ő milyen jó nő és elcsavarja a fejed. És szerintem te hiába tartanad titokban, ő úgyis "eldicsekedne" veled. Kis szűzqva. Küldd el a pcsaba. Ne alazd meg magad és az egész családját, az exeddel együtt. Gondolkodj el, hogy miért pont téged akar... Egy zsákmány vagy neki és ennyi. Találsz ettől értelmesebb lányt, hidd el. Na puszi💋
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!