Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én képzelem be?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én képzelem be?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok a párom 41. Szeretek vele szexelni ,és azt mondja,hogy ő is velem. De nagyon ritkán kezdeményez és olyankor is azt érzem,hogy csak azért ,mert "muszáj". Ha szóba hozom neki akkor azt mondja,hogy késő van vagy,hogy nem fürdött még. Szóval csak kifogásokat keres. Hetente 2x biztos szeretkezünk de nekem ez kevés. Nem vagyok ronda nő. Nem híztam meg..semmi egyéb. Lehet,hogy csak én gondolom,hogy nem kíván és neki elég a heti 2 ? Többször próbáltam vele megbeszélni de olyankor azt mondja,hogy menjek olyanhoz aki jól megdug és megsértődik. Mi lehet az oka,hogy nem akar velem lenni gyakrabban ?
2018. ápr. 4. 15:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%
Erre keresem én is a választ a saját kapcsolatomban....
2018. ápr. 4. 15:42
 2/15 anonim ***** válasza:
36%
Ez van.
2018. ápr. 4. 15:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Neki tokeletesen kielegito heti 2 szex. Ennyi. Nem mindenkinek egyforma az etvagya.
2018. ápr. 4. 15:43
 4/15 A kérdező kommentje:

"Ez van "

Nem mondod ? Pont azért írtam mert ez van. 😁

2018. ápr. 4. 15:44
 5/15 anonim ***** válasza:
84%
Esetleg arra nem gondoltál hogy 41 éves teljesen más a szexuális "étvágy" mint 24 évesen?
2018. ápr. 4. 15:52
 6/15 D. Brasco ***** válasza:
61%
Mit varsz egy 41eves embertől?!?ez a baj mikor az ember nem a sajat korosztalyaval kezd.........
2018. ápr. 4. 15:52
 7/15 anonim ***** válasza:

Nálunk is szignifikáns a különbség. A feleségemnek havi 2-3 alkalom elég. Én meg állandóan csak dugnék, mint a nyulak. A különböző mértékű szexuális étvággyal nem könnyű kezdeni bármit is, vagy többet csinálja az egyik "muszáj"-ból vagy a másik önmegtartóztat "muszáj"-ból.

39F

2018. ápr. 4. 15:53
 8/15 A kérdező kommentje:

Miért szerintetek csak 18-30ig szexelnek az emberek ?

A korombeliek nem férfiak. Nem tudnék felnézni egy discoba járó srácra aki több órát áll a tükör előtt és selfiket lövöget az "izmairól"

2018. ápr. 4. 15:56
 9/15 anonim ***** válasza:
58%
Szerinted minden 18-30 pasas egyforma? :D Kezdem azt gondolni, hogy te nem kellettél a korosztályodnak, mert komolytalan vagy, ezért kötöttél ki egy 40-es manusz mellett, mert az fogadott csak el.
2018. ápr. 4. 16:14
 10/15 anonim ***** válasza:
94%
Nem a kor. Az én párom 42 mindennap csinálná. Eltér az igényetek. Sokat nem tudsz tenni
2018. ápr. 4. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!