Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én képzelem be?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én képzelem be?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok a párom 41. Szeretek vele szexelni ,és azt mondja,hogy ő is velem. De nagyon ritkán kezdeményez és olyankor is azt érzem,hogy csak azért ,mert "muszáj". Ha szóba hozom neki akkor azt mondja,hogy késő van vagy,hogy nem fürdött még. Szóval csak kifogásokat keres. Hetente 2x biztos szeretkezünk de nekem ez kevés. Nem vagyok ronda nő. Nem híztam meg..semmi egyéb. Lehet,hogy csak én gondolom,hogy nem kíván és neki elég a heti 2 ? Többször próbáltam vele megbeszélni de olyankor azt mondja,hogy menjek olyanhoz aki jól megdug és megsértődik. Mi lehet az oka,hogy nem akar velem lenni gyakrabban ?
2018. ápr. 4. 15:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%

Mert a korodbeliek mind diszkóba járnak és csak szelfiket lőnek a tükörben az izmaikról 😂

Ti magatoktól vagytok ennyire korlátoltak, vagy csak ezzel magyarázzátok, ha a korotokbeli jobb pasikból nem jutott, csak 40 év feletti elvált gyerekes apukák/lemaradott prolik vannak? 25/F

2018. ápr. 4. 16:28
 12/15 anonim ***** válasza:
53%

"korombeliek nem férfiak"

Akkor Te sem vagy nő, minek jöttél össze így egy "férfival"?

Egyébként 38 éves pasiként én nem tudom elképzelni, hogy elég legyen heti 2 szex, inkább napi kettő. Szóval vagy megcsal, vagy valamilyen egészségügyi gondja van, az is lehet hogy pszichés.

2018. ápr. 4. 17:03
 13/15 anonim ***** válasza:
56%
Kérdezd meg őszintén,normális hangnemben,hogy van-e rajtad valami,ami nem jön be neki,vagy a stílusod az ágyban nem tetszik neki,és ha esetleg kinyílna,és elmondaná,ha van valami baja,NE sértődj meg rajta,hanem változtass.Ha tényleg semmi problémája veled,akkor meg az igények térnek el,az ellen meg nem tudsz sok mindent tenni.
2018. ápr. 4. 17:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Most ezen mi olyan elkepzelhetetlen, hogy valakinek eleg a heti ketto? Mindenki mas. Nekem is eleg 24 eves ferfikent. Az elet nem csak szexbol all. Mindenki annyit szexel, amennyit akar. Ha az igenyek meg nem stimmelnek, mki keressen magahoz illot.
2018. ápr. 4. 17:46
 15/15 anonim ***** válasza:
26%

Most őszintén!

Mit akarsz ennyi korkülönbséggel? Persze lehet hogy félredug. Vagy lehet, hogy csak alacsony a hormonszintje, vagy nagyon stresszes a munkája. Bármi lehet. Még az is hogy rádunt. Esetleg büdi a puncid néha. Sajnos ez nem csak a tisztálkodási szokásoktól függ.

2018. ápr. 4. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!