Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én képzelem be?
Mert a korodbeliek mind diszkóba járnak és csak szelfiket lőnek a tükörben az izmaikról 😂
Ti magatoktól vagytok ennyire korlátoltak, vagy csak ezzel magyarázzátok, ha a korotokbeli jobb pasikból nem jutott, csak 40 év feletti elvált gyerekes apukák/lemaradott prolik vannak? 25/F
"korombeliek nem férfiak"
Akkor Te sem vagy nő, minek jöttél össze így egy "férfival"?
Egyébként 38 éves pasiként én nem tudom elképzelni, hogy elég legyen heti 2 szex, inkább napi kettő. Szóval vagy megcsal, vagy valamilyen egészségügyi gondja van, az is lehet hogy pszichés.
Most őszintén!
Mit akarsz ennyi korkülönbséggel? Persze lehet hogy félredug. Vagy lehet, hogy csak alacsony a hormonszintje, vagy nagyon stresszes a munkája. Bármi lehet. Még az is hogy rádunt. Esetleg büdi a puncid néha. Sajnos ez nem csak a tisztálkodási szokásoktól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!