Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érett nőket kérdeznék, volt olyan, hogy egy sokkal fiatalabb kikezdett veletek, de a pénisze nem felelt meg, mivel túl kicsi-nagy volt?
Én 22 évesen voltam jóban egy 36 éves, két gyerekes nővel.
Ikrek voltak, szal lent eléggé tág volt.
Nekem kb 16 centi a farkam, aztán kolompoltam benne.
Azt mondta, hogy nem zavarja.
Egyébként én tényleg nem éreztem, hogy zavarná.
egyik nő ismerősöm lefeküdt egyik közös ismerősünkkel aki nagy csajozó, de szokott viccelődni azzal, hogy neki habár kicsi, azért más módon nagyon tud.
A csaj egyszer olyan helyzetben volt, a csávó meg rámászott és megtörtént.
Azt mesélte, hogy habár jó volt az ágyban, a farka tényleg kicsi, meglepődött, azt hitte csak viccelődik. Szóval jól érezte magát, orál/petting jó volt, de maga a dugás nem volt nagy szám.
En idosebb no letemre sokkal fiatalabbakkal kezdek, sok csak Snapchat vegul, de a meretnek semmi koze ehhez.
Az extrem vegletek senkinek se jok. Egyebkent meg nem ez alapjan keresek kalandot sem. Az erdekes, kihez tartozik az a farok. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!