Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik a srác, de fiatalabb nálam, és mindenki szerint "kicsi" hozzám! A szívemre hallgassak, vagy az eszemre? Folyt. Lent!
17 vagyok, ő 15. Egy suliba járunk. Ha csak egyszer látom egy nap, és nézzük egymást, már az is szimplán óriási jókedvvel tölt el és vigyorgok egész végig.. szerintem már valamennyire fel is figyelhetett rám, mert ha összefutunk, mindig néz.. meg a fura érzés a gyomromban is..
Viszont az ofőnk és egy-két ember szerint is kicsi hozzám (nem konkrétan magasságra értve - csak egy picit alacsonyabb nálam, én 172 cm vagyok) inkább ebben a felfogására utalhattak. Igazából nem is ismerem őt,tehát elvileg szerelmes sem lehetek, nem beszélgettem még nagyon vele; viszont anyukáját és tesóját is jól ismerem.
Fölvenném msn-re is meg iwiwen is bejelölném, de még nem tudtam rávenni magamat. :D
Akik ellenzik az egészet, már szinte meggyőztek, hogy nem hozzám való. Ez logikusan végiggondolva tényleg igaz, de valahogy belül én ezt nem akarom elfogadni.
Mire hallgassak,a "józan" észre vagy a szívemre? :/ eszméletlenül rossz ez az érzés :(
Én ismerek olyat, aki 18 éves lány és 14 éves a barátja. Én is csodálkoztam először, de jól meg vannak. Nem ez fog dönteni.
18/F
Nekem is fiatalabb a barátom,tehát otthon vagyok a témában.:)
Amikor elkezdtünk egymás iránt mélyebb érzelmeket táplálni,akkor még cikinek tartottam,hogy jajj,mit fognak szólni az emberek,stb...Aztán végül úgy döntöttem,hogy bármi is lesz,nekem Ő kell!És lám,senki sem b*szogat minket,mert látják,hogy boldogok vagyunk együtt.:)
Itt egy bölcselet is,hátha segít:
"A szív szeret,az ész tudja nem lehet. Így ketten örök ellenfelek. Az ész már lemond,a szív még remél,ám hiába az okos ész, az érző szív ezerszer többet ér!"
Köszönöm szépen mindenkinek :)) Egyébként tegnap találkoztam vele véletlenül egy buszon, és még rám is köszönt :O :D
egyébként kíváncsi lennék még tapasztalatokra vagy esetleg akinek a környezetében van hasonló eset! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!