Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakotarsam pasija kikezdett velem? Tobbi lent
"Azért tájékoztass h mire döntöttél."
annyira birom az öregedő férfiakat itt gykn akiket csak gyks kamu kiirások tudják felizgatni.:D
És mi a kérdés? hogy kikezdett e veled? Igen
Hogy most mi tévő légy? Én csak a magam nevében beszélhetek, ha valós a szitu. Elkerülném a csávót, ha meg újra próbálkozna, megmondanám hogy kopjon le, vagy felnyomom a barátnőjénél.
Valószínű csak dugni akar.
Ha bejön, dugtok párat, neki is jó neked is jó, pont.
Ha lakótársad csak lakótárs semmi baráti kapcsolat nincs akkor itt le is zárhatnád.
HA viszont jóban vagytok, és legalább egy haveri viszony van köztetek én szólnék neki. Valószínű a srác nem csak a te lyukaidat tömné tele, hanem barátnője mellett más lányok punciját is megtunkolja alkalomadtán. Ezzel a lakótársadat tudod megmenteni már idejekorán egy szar kapcsolattól aminek ki tudja mennyi veszekedés meg feszkó lenne a vége amiből, mivel egy fedél alatt laktok kijutna közvetve neked is.
Szóval egy kicsit saját érdeked is, hogy szólj, szerintem.
Én a helyedben biztosan szólnék a lakótársamnak, hogy azért ne bízzon meg a pasijában. Kikezdeni vele viszont a leggusztustalabb dolog. Ez meg ráadásul csak azt bizonyítaná, hogy neked is csak egy numera kell egy szélhámostól, nem pedig kapcsolat.
Szólj a barátnődnek, hogy dobja ezt a tahót, még mielőtt nem késő.
Hat. Azert ketton all a vasar. En ismerek olyan csajt aki olyan sallert vagott a srac arcara..... Nemhogy csokot.
De te leakarod szopni. Mit szepitsuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!