Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg kikezdett velem az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kikezdett velem az exem húga vagy csak én képzelem bele?

Figyelt kérdés

Az exem húga még csak 16 éves de már a kapcsolatunk alatt is furán viselkedett, nagyon illegette magát előttem meg puszival fogadott, vagy ha segítettem neki valami apróságban akkor is rögtön puszilgatott. Volt hogy képet küldött magáról hogy szerintem szexi-e ez a bikini amit vett stb.

Most hogy szakítottunk 1 hónapra rá írt nekem hogy mizu stb. beszélgettünk sokat és végül már a fenekéről küldött képet hogy szerintem elég formás-e vagy még tornázzon rá.

Volt már mással is ilyen hogy kikezdett vele a párja húga, öccse? Lett belőle valami? Mert én szívesen összejönnék vele csak nem biztos hogy nyíltan vállalnám, én 19 vagyok.

2019. máj. 6. 12:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
A kis ribi xddd
2019. máj. 6. 12:49
 2/13 Yskirde ***** válasza:
69%
Gáz ha összejössz vele, legalább tiszteld már azt akivel jártál. Mostanába menő elhordani az exed mindennek, de egykor jó volt. Mellesleg ha nem vállalnád fel, akkor talán nem kellene kavarni vele mint egy gyerek. Az ilyen r***ncokat lekell építeni, úgyis még kisgyerek hozzàd. Legyen gerinced
2019. máj. 6. 12:54
 3/13 anonim ***** válasza:

Úgy néz ki, érdekled.

Te tudod, ezt felvállalod-e.

2019. máj. 6. 12:55
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ezt te csak szeretnéd, ha így lenne. :))))
2019. máj. 6. 12:56
 5/13 anonim ***** válasza:
64%

Jaj ugyan már! Hagyjuk ezt az álszent baromságot hogy nem szabad kikezdeni vele! A csaj miért szakított veled? Nem működött a kapcsolat vagy mi? Nem kell senkitől engedélyt kérned.

Egyébként nagyon valószínű hogy bejössz a hugicának. Biztos szép csajszi lehet! ;)

Tudod mit? Hívd át magadhoz, és spontán csókod meg! Hidd el nem fog tiltakozni a kis huncut! De egyenlőre érthető okokból (az exed) ne menj át hozzájuk.

Hajrá, használd ki a lehetőséget, én nem is tökölnék! ;)

2019. máj. 6. 13:02
 6/13 anonim ***** válasza:
21%
Oszt mondjátok már meg, mi az a 3 év?! Szedd fel a csajt ha bejön neked is, oszt kész.
2019. máj. 6. 13:05
 7/13 A kérdező kommentje:
nem a beleegyezésetek kell:) csak jól jönne kívülálló véleménye, sőt inkább tapasztalata aki már járt hasonló cipőben. Mert jól hangzik így elmondva de azért nem akarok a nyakamba egy felesleges nyűgöt. (értsd exem stb)
2019. máj. 6. 13:08
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nem jó ötlet.
2019. máj. 6. 13:25
 9/13 anonim ***** válasza:
58%
persze, hogy kikezdett veled. most az hogy te ebből mit hozol ki az már csak rajtad múlik.
2019. máj. 6. 13:42
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen
2019. máj. 6. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!