Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mással is előfordul ez?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is előfordul ez? (kifejtve lent)

Figyelt kérdés
Mostanában sokat gondolok arra, hogy csak orálisan elégíteném ki a nőket, mindenféle viszonzás nélkül. Az utcán meglátok egy szép nőt és arra gondolok, hogy oda húzhatná a fejem a lába közé, kiéli rajtam magát utána megy tovább (vagy repetát kér:) ). Gyanítom azért lehet, mert a barátnőim mind nagyon szépek voltak és imádtam nyalni őket. Szeretem a szexet egyébként, csak néha elkap a nyalhatnék a nők irányába (mielőtt valami debil másra gondol)Más is járt már hasonló cipőben? 40/f
2019. máj. 6. 00:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Milyen párjuk van ezeknek a nőknek itt?

lol

Én pl imádok nyalni, néha egyszerűen már megőrülök hogy had legyek ott bent..

2019. nov. 21. 23:36
 22/30 anonim ***** válasza:
50%
Jartam sokaig csak nyalatni magam, ha.nagyonjo volt, betehette fenekembe
2020. jan. 4. 16:31
 23/30 anonim ***** válasza:
78%
Igen, nekem is van ilyen vágyam, csak sajnos nagyon nehéz hozzá partnert találni (a páromon kívül). 40/F
2020. jan. 4. 17:02
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vannak mostanában ilyen irányú vágyaim. Imádok nyalni 😋
2020. ápr. 20. 08:44
 25/30 anonim ***** válasza:
51%
Nem annyira, egy kis viszonzás nekem is jólesne. Pláne, hogy nagyon jól csinálom
2020. dec. 23. 02:24
 26/30 anonim ***** válasza:
51%
Hmmm eztcen is szívesen megtenném :) 41F
2021. ápr. 26. 23:08
 27/30 anonim ***** válasza:
85%

Az elmúlt kb. 15 évben a neten nagyon sok pasi talált meg azzal, hogy csak kinyalna. Volt olyan aki ellentételezés nélkül akár és még ő fizetne érte. Kétszer belementem egy ilyenbe, és tényleg csak nyalni akartak. Amelyik fizetni is akart érte, az konkrétan ruhában csinlálta. Kinyalt, közbe ujjazott. Azt megjegyzem, nem volt semmi. Jól látható merevedése volt, megkérdeztem, hogy leszopjam, vagy kiverjem neki. Azt mondta ne, neki felesége van, csak nem engedi kinyalni. Most felizgulva hazamegy és leszopatja a nejét vagy megdugja. Ja, mondom ok.

A másik amelyik nem kért érte cserébe semmit, azért szívesen vette, hogy kivertem neki és lenyeltem :D

34N

2023. jan. 25. 17:38
 28/30 anonim ***** válasza:
Imádok puncit nyalni, igaz ha már kellően felizgult, akkor meg is dugom..De előtte elhúzom addig, hogy könyörögjön a farkamért..
2023. júl. 9. 22:45
 29/30 anonim ***** válasza:
32%

Húha! Ez azért egy keményen kiéhezett emberre mutat.

Nem hiszem, hogy az átlag ilyenre gondol! Bár szerncsére nem vagyok benne sok ember fejében és nem is akarnék mert megilyednék a sok fura gondolattól ami a pasikból kijön.

aug. 10. 09:13
 30/30 anonim ***** válasza:
32%
Gondolj ilyenkor a bűzös gombás fehér hüvelyfolyásra és a garatgombára, és utána nem gondolsz ilyenekre....
aug. 11. 07:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!