Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is előfordul ez? (kifejtve lent)
Milyen párjuk van ezeknek a nőknek itt?
lol
Én pl imádok nyalni, néha egyszerűen már megőrülök hogy had legyek ott bent..
Az elmúlt kb. 15 évben a neten nagyon sok pasi talált meg azzal, hogy csak kinyalna. Volt olyan aki ellentételezés nélkül akár és még ő fizetne érte. Kétszer belementem egy ilyenbe, és tényleg csak nyalni akartak. Amelyik fizetni is akart érte, az konkrétan ruhában csinlálta. Kinyalt, közbe ujjazott. Azt megjegyzem, nem volt semmi. Jól látható merevedése volt, megkérdeztem, hogy leszopjam, vagy kiverjem neki. Azt mondta ne, neki felesége van, csak nem engedi kinyalni. Most felizgulva hazamegy és leszopatja a nejét vagy megdugja. Ja, mondom ok.
A másik amelyik nem kért érte cserébe semmit, azért szívesen vette, hogy kivertem neki és lenyeltem :D
34N
Húha! Ez azért egy keményen kiéhezett emberre mutat.
Nem hiszem, hogy az átlag ilyenre gondol! Bár szerncsére nem vagyok benne sok ember fejében és nem is akarnék mert megilyednék a sok fura gondolattól ami a pasikból kijön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!