Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak nálatok is előfordul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nálatok is előfordul hogy valamelyik nap nem kívánjátok a szexet, valamelyik nap meg többször is kívánjátok?

Figyelt kérdés

Leginkább olyanoktól kérdezném akik kapcsolatban vannak.

Normális hogy barátommal heti 1-2x vagyunk együtt (nem élünk együtt) és van mikor hétvégén csak kétszer van, valamikor meg jóval többször?

Vagy lehet megcsal és attól nem kívánja néha annyira? 😕

2019. ápr. 14. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Az én pasim is ilyen. Pont most tettem fel egy ilyen kérdést. Kezdek szerető után kutakodni én is
2019. ápr. 14. 17:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen van sajna és tényleg a sok mello nálam meg a fáradság miatt !
2019. ápr. 14. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel minden rendben működik nálam, nekem olyan a szexuális étvágyam, hogy akár minden nap kívánnám a nővel, de vannak olyan napok amikor nem, igen volt már ilyen. Kellenek az ilyen napok is mert a szünet után sokkal nagyobb a kívánás a vágy és az izgalom.
2019. ápr. 14. 17:50
 4/7 Iphon2020 ***** válasza:
100%
Persze! Álltalában napi szinten igényelném a szexet, de annak napok amikor egyáltalán nem. Igaz, ha a párom nagyon akar valamit, akkor vagy felizgat, vagy csak kielégítem.
2019. ápr. 14. 17:53
 5/7 A kérdező kommentje:

Mi egy héten többször is találkozunk viszont szexre csak hétvégén van alkalom, és mindig szokott is lenni, 1-2x max. Én van mikor többször akarnám de megértem ha fáradt vagy valami.

Most két hétig nem találkozunk mert el kellett utaznom, nem tudom megcsalt-e vagy normális-e most ez a reakció... természetesen én is kívántam de most hétvégén szinte állandóan célozgatott és akarta, és természetesen volt sokkal többször mint szokott lenni.

Akkor ez normális reakció tőle vagy megcsalhatott?

2019. ápr. 14. 17:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy csal. Nekem sem egyforma a libidóm. F
2019. ápr. 14. 18:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kekl ezen aggódni. Épp artól függ mennyire kanos. Mondjuk én a nőmet mindig megtolom, ha igényli és kezdeményez.
2020. ápr. 20. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!