Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves pasiként mennyire lehet még ebben a korban vagy 20 körül szűz lányokkal találkozni? Mi a tapasztalatok ebben, gyakran előfordul?
Figyelt kérdés
2019. febr. 28. 11:01
1/7 anonim válasza:
A 25 éved nem gond. Húsz éves és szűz elég kevés van.
2/7 A kérdező kommentje:
Csak egy lányt ismertem meg aki 24 évesen is még az volt. Hozzáteszem, hogy szép és normális csajszi, csak meglepett, hogy az.
2019. febr. 28. 11:42
3/7 anonim válasza:
Tű a szénakazalban. 25 év körül a nők átlag ennyi pasival voltak már (szexuálisan).
Keress vallásos közösségekben, ott nagyobb az esélye. De egyébként ez ma már nem érték, mindenki igyekszik túlleni rajta, megszabadulni tőle.
4/7 anonim válasza:
Én 19 voltam mikor elvesztettem :) Sajnos a mai generációban a 12 éves kisfiúk, kislányok tudják, hogy kell b*szni...én olyan idős koromban még hintáztam a játszótéren :D Egyébként szerintem lehet, csak nagyon nagyon ritka. Szerintem azt a lányt kell becsülni igazán, aki minél később veszti el (pl 18-23 éves kor körül), mert arról már kiderül, hogy hűséges-e vagy nem :)
5/7 anonim válasza:
Max valami egyházi suliban, de szerintem ott se nagyon.
6/7 anonim válasza:
20-25 éves szűz lányt találni?
Valamelyik másik bolygón. Felejtsd el.
14-16 évesen már annyian mennek át rajtuk hogy több f@$zt fogtak mint ahány osztályuk van.
Ez a trendi.
7/7 anonim válasza:
Én 24 éves vagyok és szűz, nem vagyok csúnya és vallásos sem, csupán nem randiztam olyan sráccal akibe igazán beleszerettem volna és le akartam volna vele feküdni. Nem rég ismertem meg a páromat akivel valószínűleg meg fog történni nem sokára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!