Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen szégyen inkább a prostikat választanom?
Nem ide vág, de légyszi küldj képet, annyira kíváncsi vagyok, hogy valóban csúnya vagy-e, megírom neked őszintén!!
Egyebkent nem prostinal kene kezdeni es nem 20 evesen. Valassz ki egy napot, ami a Te napod lesz. Ezen a napon elfelejted, hogy hogyan nézel ki, hogy mit gondolsz arról, hogy mit gondolhatnak a lányok rólad, és ezen a napon szólíts meg legalább egy lányt, bármilyen apróság, megjegyzés, kérdés ūrürgyén, de semmi tõbb. Nem is kell hogy folytatódjon a beszélgetés, ha nem megy, csak gyakorold a nyitást, a kommunikációra való kezdeményezést mindenféle elvárás nélkül. Ne tevesszen meg, es ne riadj vissza, nem a pozitiv vagy a negativ visszajelzesek beszerzese a cel, hanem, hogy hogy Te merj es is idõvel tudj lazán nyitni!!!! Biztos vagyok abban, hogy luxus lenne megadni egy prostinak, hogy elvegye azt ami eredetileg nem őt illetné meg, és még pénzt is kap!!! :((
28 N
#4:
Te nő vagy, nem értheted.
#5:
Miért, a pszichológus mit segítene?
Ezért lenne érdemes pszichológushoz menned: " Nem akarom magamat becsapni mert tudom,hogy ne kellenék senkinek sem. "
Szerinted miért ne kellenél senkinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!