Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen az ha mèg 22 évesen is szűz vagyok? 22/F
Nem vagy ettől kevesebb!
Én szexeltem már, de csak alkalmi volt. Tehát nem vagyok jobb helyzetben mint Te!
Én a 21. születésnapom után vesztettem el és ugyan így voltam vele mint te. Nagyon elveszettnek éreztem magam ezen a téren, és folyton arra gondoltam amikor a kis 16 éveseket láttam, hogy ők már biztos többet tudnak erről mint én. Aztán amikor már úgy voltam vele, hogy feladom akkor valahogy összejött szinte véletlenül. Úgyhogy szerintem próbálj olyan dolgokra fókuszálni amik által több önbizalmat gyűjtesz. Szánj sok időt magadra. (És ha lehet ne szűz lánnyal veszítsd el.)
23F
Én nő vagyok. 22 évesen vesztettem el. A párom nagyon örült neki, hogy neki adtam és nem úton-útfélen elhagytam:)
Férfira is ugyanígy igaz ez, ha szerető párt találsz, örülni fog, hogy az övé lehetsz. Persze nem a kis tiniribikre gondolok.
28, nő
Nem vagy egyedül. Azért tűnhet úgy, hogy mindenki más már túl esett rajta, mert aki nem, az nem mondja.
Én 24 évesen voltam először nővel, de nem voltam szerelmes, csak nagyon erőszakos volt, és hagytam, hogy megtörténjen.
Viszont egy jó pszichológus (bár nem könnyű megtalálni) segíthetne neked egy kis önbizalmat önteni beléd.
Vagy egy csoportos mozgásterápia.
Vagy elmehetnél táncolni tanulni, ha van ilyen hely a közeledben. Sok fiú, aki beszédben gátlásos, táncban jobban megtalálja magát.
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!