Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szégyen az ha mèg 22 évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyen az ha mèg 22 évesen is szűz vagyok? 22/F

Figyelt kérdés
Nagyon de nagyon bosszant hogy más már túl esett rajta és én még nem. Elöjön ez a dolog és olyankor ideges vagyok !! Kevésnek érzem magam azokkal szembe akik máe túl estek rajta !!
2019. jan. 24. 23:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
44%
Az a nő aki 22 évesen veszti el a szüzességét az úgy is néz ki.... Sajnálom ez a véleményem. A pasik közül aki 22 évesen szűz annak a nyolcvan százaléka 30 éves korára is az marad.
2019. jan. 25. 09:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem is folyton ezt mondták anno, telt az idő, de az élet végül továbbra se úgy hozta (ez nyilván az én hibám is volt), aztán végül elegem lett és elmentem egy hivatásoshoz. Egy kapcsolatnak a nyomába nem ér az ilyesmi, de két rossz közül választhattam és én a kisebbik rosszat választottam (mert ha picit is belegondolunk a szexmentességen kívül azért több is van mindkét esetben).

Páran mindig hitegetni fognak, hogy majd a jövendőbelid meg fogja érteni meg örülni fog. Na ezt ne hidd el, mert az a legnagyobb álszent bullshit. Csak addig mondogatják amíg ők nem kerülnek ilyen szituációkba (Tudod ez olyan mint amikor a haverodnak azt mondod, hogy "menj oda hozzá mi történhet", de te soha nem tennél ilyet). Lehetséges, hogy elfordul, de az esetek nagy részében "megszakad a kapcsolat" vagy földbe döngőlnek. A hivatásost, meg simán el tudod titkolni és néha néha még te is jól szórakozol, hogy szexelhetsz egy gyönyörű nővel akit normál esetben csak kínkeserves munka után TALÁN megkaphatsz.

Én pár évvel idősebb voltam mint te amikor elmentem és nagyon megbántam, hogy nem mentem el korábban, nem azt mondom, hogy te is tedd meg, de gondold át a szituációt alaposan.

Természetesen pár nőtől majd visszahalhatod, hogy az nem férfi aki fizet szexért, de aki nem szexel ennyi idősen az se az (Plusz még pár álszent duma, de a lényeg, hogy ugyan úgy le fognak nézni).

Szóval gondold át alaposan, és bármire is jutsz tedd azt amit jónak látsz, különben hosszú szenvedés lesz a jutalmad (Tapasztalat, hisz ugyan ezt az utat jártam végig).

2019. jan. 25. 13:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Igaz én nem vagyok huszon éves, (19) de szűz vagyok és nem azért vagyok az, mert ronda vagyok. Én gyönyörűnek látom magam (más véleménye meg nem érdekel) és akartak megdugni, de nekem nem kell egy jöttment kis üríteni vágyó fiúcska. Nekem komoly kapcsolat kell, de eddig még senki nem tudott nyújtani nekem semmit. És ki tudja meddig lesz ez így, lehet 25 éves koromig. 25 éves szűz nő = azzal hogy ronda.. Nem mindenki azért szűz, mert nem akad senki. ÉN döntöttem így, pedig lett volna lehetőségem és bármikor lenne is. Szóval nem kell egyből ezzel jönni.
2019. jan. 25. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!