Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is előfordul ez? (kifejtve lent)
Figyelt kérdés
Mostanában sokat gondolok arra, hogy csak orálisan elégíteném ki a nőket, mindenféle viszonzás nélkül. Az utcán meglátok egy szép nőt és arra gondolok, hogy oda húzhatná a fejem a lába közé, kiéli rajtam magát utána megy tovább (vagy repetát kér:) ). Gyanítom azért lehet, mert a barátnőim mind nagyon szépek voltak és imádtam nyalni őket. Szeretem a szexet egyébként, csak néha elkap a nyalhatnék a nők irányába (mielőtt valami debil másra gondol)Más is járt már hasonló cipőben? 40/f2019. máj. 6. 00:23
1/30 anonim válasza:
Igaz én lány vagyok de nagyon izgatóan hangzik 😍
2/30 anonim válasza:
Nem, más férfiak ezt tuti nem szeretik. Ez csak a Te kiváltságod
3/30 anonim válasza:
Igen, csak én meg arra gondolok néha milyen jó lenne leszopni, kinyalni egy vonzó férfit. 39n
4/30 anonim válasza:
Igen, elég sűrűn elkap ez az érzés. Viszont nálam inkább a kolléganőimmel szemben jön elő, mint ismeretlenekkel. Valószínűleg azért, mert velük jóban vagyok és sokat beszélgetünk, meg hülyéskedünk. De mivel sajnos nem élhetem ki ezt a vágyamat, így frusztráló is egyben. 33/F
5/30 anonim válasza:
Én jelenleg is kinyalnék egy csinos 20-on éves csajt csak még nincs rá módom.
31/F
6/30 anonim válasza:
Ez egy álom, engem barátom ki sem nyal soha...
19/L
8/30 anonim válasza:
Én a férfiakkal vagyok ugyanígy.
9/30 anonim válasza:
Sajnos többször is gondoltam már erre de nem tudom miért. Valszeg azért, mert mostanában a csajomat nem nyaltam, régebben pedig sokat szoktam. Igazából azért örülnék neki ha borotvált lenne az illető (fazon nem gond) de valahogy kívánom, hogy láthassam/érezhessem ahogy nyalás közben élvez a lány :)
10/30 anonim válasza:
6-os a pasidnak nincs nyelve? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!