Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 23 éves fiúként van esélyem még megszabadulnom a szüzességemtől?
Figyelt kérdés
Eddig nem találtam egy olyan lányt sem akivel lehetett volna párkapcsolatom. De már nagyon zavar hogy még nem csináltam, lassan 25 évesen. De mostmár kezedem azt érezni hogy sosem fogok szexelni, mert egy korombeli lány már nem ilyen fiúkra vágyik. Meg sokszor próbálom elképzelni azt hogy milyen lehet amikor eljutok a szexig egy lánnyal. De félek hogy nem leszek jó, pedig milyen jó dolog lehet a szex:D2019. máj. 5. 19:42
1/5 anonim válasza:
Hogyne lenne esély, fiatal vagy meg.
Elso szex alkalmával senki nem ugy kezdi hogy profi.
2/5 anonim válasza:
Szerintem van esély. Miért ne lenne?! Hirtelen nagyon váratlan dolgok történhetnek az ember életében.
3/5 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy már soha nem fogok szexelni. Bár nekem nem nagyon kattogott rajta az agyam. Aztán hopp, 24 évesen lett egy barátom, akivel a minimum a napi egy szex (de ennél inkább több van...)
Te se kattogj ezen. Egyszerűen csak légy nyitott. Ha jön egy számodra tetsző lány, akkor ne azon aggódj, hogy "jaj, tuti béna leszek...", hanem csak élj az alkalommal :)
26/L
4/5 anonim válasza:
Miért kell a szüzességet úgy felfogni hogy meg kell szabadulni tőle?
Miért kell ennyire rágörcsölni? Majd ha szeretni fogsz valakit és lehetőleg ő is téged akkor majd fogsz szexelni.
5/5 anonim válasza:
Megint ugyanaz a lemez. Derohadtunalmasvagy. És etetik...ajj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!