Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Körülbelül mennyi idő alatt...

Körülbelül mennyi idő alatt sikerülne megszabadulnom 15kg súlyfeleslegtől? Kiegészítés lent!

Figyelt kérdés

Szóval, még soha nem kezdtem ilyen nagyobb fogyókúrába, ezért nincsenek tapasztalataim, ezért szeretném hogyha valakinek van, azt megosztaná velem.

Egy szuper diétás étrended dolgoztam ki(egy kis segítséggel), illetve a sportot is beiktattam a mindennapjaimba. Főleg futok, de a súlyzós edzéseket is nagyon kedvelem. Megrendeltem a Scitec Revex-16 + Mega Carni-X kombóját, amikről nagyon jókat hallottam (erős zsírégető, és több energiát ad az edzésekhez) így ezeket mindennap szedni fogom az edzésekhez. Ha valaki használta esetleg ezeket a termékeket, az ő tapasztalatukat is szívesen elolvasnám. 75kg vagyok most, és 60kg-ot szeretnék elérni, persze nem 1-2 hónap alatt. Köszönöm előre a tanácsokat, segítségeket! :)

19/L

2016. febr. 4. 21:35
 1/5 anonim válasza:
Kis időbe fog telni. Fontos hogy mindig betartsd a diétát és na add fel. Sok sikert.
2016. febr. 4. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Én fogytam: egyszer 77 kg-ról 70-re 1 hónap alatt,

később 101-ről 86-ra 3 hónap alatt (tehát 3 hónap 15 kg).

2016. febr. 4. 22:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Igazából rajtad áll mennyi idődbe tellik.

Elszántság kérdése.

A tápanyagbeviteled nagyon válogasd meg! Ne eszközölj drasztikus változtatásokat az étrendbe. Pl eddig ettél húst akkor most ne legyél hirtelen saláta evő, mert ez lehet pillanatnyi fogyást okoz de később kikészülsz tőle és könnyebben is vissza jön a súly.

Illetve nagyban függ az edzésed intenzításától is!

De le adhatod akár 2 hónap alatt is, de esélyesebb a fél év. ami egészséges fogyásnak mondható, és ez alatt rá is állsz az egészségesebb életmódra vagyis később sem lesz ilyen problémád. Nyárra mindenképp el tudod érni a hőn vágyott bikini alakod.

2016. febr. 5. 14:21
 4/5 A kérdező kommentje:
-8kgnál tartok épp! Iszonyatosan boldog vagyok, sokan megjegyezték, hogy mennyit fogytam, és még hol a vége! :) Hajrá Mindenki!
2016. ápr. 5. 23:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Csak így tovább.
2016. ápr. 11. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!