Nagyon kevéstől kell megszabadulnom úgyhogy nagyon nehéz, diétázom is, gomolya belefér délelőtt?
Figyelt kérdés
Nem eszek sajtokat de úgy tudom sajt sajt között is van különbség szóval nem tudom. Néha fogalmam sincs mit egyek.2015. ápr. 2. 10:38
1/3 anonim válasza:
Szerintem a sajt finom, de nem étel.
Én ha fogyni szeretnék akkor célzottan nem ennék sajtot (most célzottan nem eszem mert rosszul vagyok a tejtermékektől) viszont hogy te eszel-e azt neked kell eldöntened, hogy ez mennyire befolyásolja a fogyásodat az egyéni érzékenység kérdése, sajnos ezt fórumon keresztül mi nem látjuk. Vannak akik érzékenyek rá, vannak akik direkt túrót esznek szálkásítás alatt és fogynak..
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2015. ápr. 2. 10:58
3/3 anonim válasza:
Én fetasajtot és mozzarellát eszem, mert imádom, és így is szép, egyenletes a fogyásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!