Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha a napi kalóriaszükségletemb...

Ha a napi kalóriaszükségletembe belefér egy kis esti nasi az baj?

Figyelt kérdés

5 hete kezdtem a fogyókúrám,és egyszer-kétszer megkívánok egy kis édességet, este, de olyankor muszáj egy kicsit nasiznom,mert úgy érzem rosszul leszek.

Ha a napi kalóriaszükségletembe belefér, akkor nasizhatok? Nem minden este, hanem nagyon néha.

2.kérdés

Ha este nasizok egy kis édességet, mind pl keksz, az reggeli mérésnél ki fog mutatkozni??

2015. márc. 11. 23:47
 1/4 anonim ***** válasza:
igen, ha este eszel néhány kekszet, reggel tuti 3 kilóvsl több leszel. jaj ne szórakozz már
2015. márc. 12. 00:38
 2/4 Alexa Bennoda válasza:

Bajod nem lesz tőle, de még jobb, ha valami egészségeset nasizol. Rengeteg féle diétás süti létezik, illetve nassolhatsz étcsokit, magvakat is (vigyázz ezekbe is sok a kalória!)

Egyébként célszerűbb ezeket nem lefekvés előtt, hanem minél hamarabb, reggel-délelőtt, úgy többet "ledolgozol" belőle a nap folyamán

2015. márc. 12. 05:55
 3/4 A kérdező kommentje:

Tegnap sajnos este jött ez rám.

Bio édességeket szoktam venni, tudom,hogy nem sokban különbözik a normáltól.

2015. márc. 12. 10:13
 4/4 A kérdező kommentje:
ezt: [link]
2015. márc. 12. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!