5 hónappal szülés után nagyjából 20 kg-tól kellene megszabadulnom. Mit javasoltok, milyen itthoni (videós) tornát végezzek (sajnos elég gyenge kondícióban vagyok -még-, elszoktam az intenzívebb mozgástól), illetve a táplálkozásnál mire figyeljek oda?
Na meg vannak a youtubon kardio edzések:
Bármilyen tornát választasz, ne erőltesd túl magad. Kis ismétlésszámmal kezdd, és fokozatosan (hetente) emeld a mennyiséget, ahogy érzed, hogy már többet bírsz. Először elég félóra, majd ezt igény szerint növelheted. Gondolom, nem az a célod, hogy a pici baba mellett izomláztól jajgass.
A belinkelt írás jó támpont, főleg a fehérje- és szénhidrátbevitellel kapcsolatban. A sovány tejkészítmény mit takar? Amúgy én nem tartom jónak a zsírcsökkentést, kivéve az étolajat és a margarint, az nem nevezhető ennivalónak.
Olvass utána a GAPS étrendnek, még ha egészséges is vagy. Én azzal fogytam le 2 szülés után 15 kilót úgy, hogy még egészségesebb is lettem tőle. A kisebbik fiamat már a GAPS könyvben írtak szerint kezdtem hozzátáplálni, illetve én is eszerint táplálkozom 1 éve. Sok hasznos dolgot olvashatsz benne az egészséges táplálkozásról.
Kaukázusi kefirt és natúr joughurtot elsősorban, sovány túrót is néha.
Gyömbéres, citromos vizet is iszok. Utánanézek az étrendnek.
Köszönöm szépen Nektek a tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!