Milyen tornát válasszak? Szülés után maradt rajtam 13 kg, és sajnos megterhelődtek az ízületeim is.
Mi a baja az ízületeidnek?
Ha van konditerem a közelben, könnyebb dolgod lesz, ott kéred 1-2 alkalom erejéig személyi edző segítségét, aki csinál edzéstervet, amit tudsz is végezni az ízületeid miatt, és hatékony.
Ha nincs konditerem, eleinte sétálj napi fél-1 órát, és a vacsiból mellőzd a szénhidrátot, helyette hal, csirkemell zöldségekkel, bármi ami nem szénhidrátban gazdag (mint cukrosabb gyümölcsök, kenyér, rizs, krumpli stb).
Ha van szobabicajod, az is tökéletes, de fél óra intenzív (nem lihegős, levegőkapkodós, csak megtartott ütemű, normálisnál gyorsabb mozgás) sport után indul be a zsírégetés, legyen az bicaj vagy gyaloglás, vagy gyorsabb gyaloglás.
A Rubint Réka féle dvd az nagyon jó, de a bemelegítés elég ugrabugrálós, nem tudom, mennyire tudnád csinálni. De nekem megvan, bár nem tudom 1-1 kisebb rész belőle mennyire küldhető mailben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!