166cm és 76 kg vagyok azzal futhatok meg minden anélkül,
hogy megsérülnének az ízületeim?
Figyelt kérdés
Ezt csak azért kérdezem mert olvastam már itt , hogy kiírta valaki , hogy 120 kg és blabla... És írták neki , hogy 120 kilósan óvatosan mozogjon mert tönkreteheti az ízületeit!
Meg a másik ez a 166cm és 76 kg nagyon sok? Menyit kéne leadnom , hogy "normális" legyen a testem?
magamnak így nem tetszem és ezért teszek is érte, és addig szeretném csinálni míg el nem érem a saját elképzelésemet. de azért szeretném tudni , hogy mennyit kéne leadnom a normálishoz! :D
Köszi előre is! :D
2010. márc. 10. 23:36
1/9 anonim válasza:
A tükör fogja megmondani nem mi, és nem is a mérleg! Amúgy kb. 20 kilót kéne fogynod, és nem kell futni, jó sima séta kicsit gyorsabb tempóban, napi 1 óra. De mivel a kaján múlik szinte minden, így ez édeskevés.
2010. márc. 11. 00:59
2/9 A kérdező kommentje:
a kajára is odafigyelek, és napi 1100 kalóriánál nem eszek meg többet. És a zsírra meg az ilyenekre is megpróbálok odafigyelni. Kenyeret ritkán eszek meg stb.... Köszönöm a választ! :)
2010. márc. 11. 03:24
3/9 anonim válasza:
A séta nem lesz elég. Először viszont úszni kéne, esetleg szobabicikli. Kb. 4 kilóval kevesebben szerintem már futhatsz. De most is kipróbálhatod, ha bírod fizikailag és nem fájnak utána a lábaid, akkor szerintem nem lesz gond, főleg, ha normális terepen futsz. Aszfalton tilos.
2010. márc. 11. 09:04
4/9 anonim válasza:
Jézusom ne idegsítsetek.....én igaz nem futottam, hanem mást edzettem, ami igánybe vette a lábam, 168/85 el...és semmi baja semmimnek....
sztem ez durválra vonatkozik, 100 kg fölött...
2010. márc. 11. 13:36
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
"Kipróbálom" akkor a futást , de ha nem betonon futok akkor futhatok futópadon? És igazából a combommal semmi bajom , hanem a csípőmön van sok fölösleg, sajnos nagyobb a csípőm mint a fenekem és felüléseket is csinálok, az úszás az jól hangzik azt nagyon szeretem, és hallottam , hogy a futás is jó mindennek, azt azért , hogy a lábaimat se hanyagoljam el!
Köszi még egyszer a válaszokat!!!!
2010. márc. 11. 16:42
6/9 anonim válasza:
Én 165 cm vok, 70 kg voltam, elkezdtem futni (betonon) és szétment a térdem. Most 60 kg vok, edzőterembe jártam futni, ott is szétment, szal ez genetika. Ki kell próbálni. Ha másnap fáj felállásnál, akkor ne erőltesd. Az intenzív séta hatásosabb egyébként, főleg futógépen, ahol nem lassíthatsz. :D:D
2010. márc. 11. 22:52
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D
2010. márc. 11. 23:48
8/9 anonim válasza:
Na, 20 kilót azért nem kell fogynod, hacsak nem akarsz csontváz lenni. Az ideális testsúlyod 66 kg.
2010. márc. 12. 21:14
9/9 anonim válasza:
66 kiloval még lenne rajta felesleg azért....rajtam is van 170/ 63-65 eel, ezt ne akard így kiosokodni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!