Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondjátok új szexpartnereknek, hogy herpeszetek van?
Mármint nemi.
Egy évben 2-3 szor jön elő és nem tudom mi lenne a helyes.
Ha elmondom nyilván senki nem fog szexelni velem.
10
De nem mindig az bakker!
Csak évente 2-3 szor jön elő!
Veszélyeztess! :)) Ez viccesen hangzik. Senkinek sem került még az életébe a herpesz...ezért sem veszik komolyan az orvosok.
Csak véletlenül elkapja egy egészséges csaj aztán egész hátralévő életébe herpeszes lesz aminek nem kicsit kellemetlenek a tünetei.
Bakker, szerintem ez nem vicces...
12
Szólj az orvosoknak hogy mindenkit vizsgáljanak ki mert azok terjesztik akik nem is tudják, hogy herpeszesek. Én is olyan lánytól kaptam el. A herpeszesek 60-70 %-a nem is tudja, hogy herpeszes mert sosem volt tünetük. Itt a gond.
Rossz az orvosok hozzáállása ehhez a betegséghez. Legyintenek rá.
Nem az orvosok, hanem az emberek legyintenek rá ugyanis az emberek nem mennek szűrésre...
Ja és az meg a másik, hogy akkor is fertőzhetsz ha nincsenek tüneteid.
14
Értem de az ember nem vonulhat vissza csak azért mert valamilyen betegsége van.
Mindenki elkap valamit élete során aki aktívan szexel ez van.
Van aki gyógyíható fertőzést és van aki csak kezelhetőt. Nem arról van szó, hogy nem vigyaztam, ugyanis gumival is siman elkaphatod.
16
Ja igen ez a helyes út. De azt ugye tutod hogy így 100-ból 99 nő elutasít?
Ez van.
De ha nem mondod el úgy, hogy amúgy tudod, hogy herpeszes vagy az bűncselekmény ahogy már előttem is írták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!