Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk elmondjátok egy lánynak ha rossz volt az orál vagy nem? Van egyáltalán olyan, hogy rosszul csinálja?
Figyelt kérdés
Ha rossz mit rontott el?2018. aug. 20. 15:40
2/8 anonim válasza:
Szerintem egyszerűbb, nem bántó és a fiúknak is jobb megoldás, ha közben megprobálják ravezetni a lányt, hogy is csinálja.
3/8 anonim válasza:
Közben mondom, ha valamit másképp szeretnék. Nekem nem foglalt a szám közben. :D
4/8 anonim válasza:
Szerintem erről pont nem kell visszajelzést adni. Ezt észre veszed a szerveink válaszából.
5/8 anonim válasza:
Simán szólok neki közben ha nagyon nem jó. Mondjuk ha fogaz olyan szinten hogy szétkarcolja a makkom...
6/8 anonim válasza:
Ha nem tettem volna, nem lett volna hosszú a párkapcsolatom.
Összességében nem rontott el semmit, csak azt szerettem volna, hogy feljebb tornássza ezen irányú képességeit és úgy használja a testét, hogy az számomra optimális legyen.
Ha nyitott rá, ez is tanulható.
7/8 anonim válasza:
Közben szoktam mondani, vagy irányítani a fejét.
8/8 anonim válasza:
Van hogy rosszul csinalja valaki, pl fogazas az szornyu dolog:D De amugy igazabol ha valaki elvezettel csinalja az jo, de ha unottan undorral, akkor inkabb neis tegye. En szoltam mar ha valaki rettento rossz volt, a vege az lett, hogy kb soha nemis csinalta tobbet, de igazabol ezt leszamitva jo volt minden az agyban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!