Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha így masztizok. Ez rossz? (19/L)
Nem rossz, de így én tuti nem tudnék elmenni. :D
L/20
Hm. :D
F a s z a:) Örülök, hogy kreatív vagy.
Nem beteges, csak különös. De számomra egyértelműen pozitív.
Hogy mire utalhat? Arra, hogy mered használni a tested, izgatnak érdekes dolgok, megvalósítod azt ami eszedbe jut. Feltételezem bejön/bejönne az, ha egy férfi mozgásképtelenül (lekötözve/összeragasztózva) tenne a magáévá nyilván izgat a tudat, hogy képtelen lennél védekezni és azt tenne veled amit csak akar, magyarán izgat a kiszolgáltatottság.. a bugyival szájbetömés ezt tovább erősíti, hiszen még inkább izgulsz ha még szájjal sem tudsz ellenkezni, tehát a hangod is korlátozva van azáltal, hogy a szád teli van tömve.. a feneked?:) Hát.. oda bemennek nagyobb dolgok is, bár az ecset és simogatás inkább a lágy finom mégis határozott érintés utáni vágyat jelentheti, vagyis a kényeztetés nincs ellenedre.
Összességében nézve őszintén azt kell mondanom, hogy tényleg örömmel olvasok ilyet mert üdítő látni, hogy vannak még csiszolatlan gyémántok akik élénk fantáziával rendelkeznek és mindeközben az ellenkező nem táborát erősítik:)
Ffi 27
Legyél a feleségem. Még ilyen különös dolgot sose olvastam. Nekem egyértelműen pozitív, és nem beteg.
F/19
Nem vagy egyedül ezzel a fantáziával,az egyik webkamerás oldalon is van egy csaj amelyik meztelenül,összekötözve,kezei hátul összebilincselve stb.vonaglik egy ágyon(látszatra egyedül)a nézők által távirányítható dildóval a hátsójában...
Elég izgi látvány...:)
4. hozzászóló.
Így senki sem tudna elmenni, nemcsak te. Azért szokták összekötözni az emberek lábát, hogy ne menjenek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!