Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha így masztizok. Ez rossz? (19/L)
Figyelt kérdés
Ha egyedül vagyok otthon szeretem teljesen összeszikszallagozni a bokámat, a számba tömni a bugyim és egy ecsettel simogatni a fenekem (a lyukat) miközben masztizom.EZ betegess? Mire utalhat?2018. aug. 18. 15:57
11/16 anonim válasza:
Szig. szalag helyett bilincs, bugyi helyett golyós szájpecek. Így már nem rossz! :)
12/16 anonim válasza:
Szia tetszik. Ismerkedhetünk?
F35
13/16 anonim válasza:
Van egy barkácsboltom, akkor majd záróra után tarunk orgiát.
😂
Viccet félretéve, nincs ezzel semmi baj, hajrá, csak kreatívan...
Vsz egy lightos bdsm be fog jönni.
Ps. Ne tagadj meg magadtól semmit, ami boldoggá tesz!
14/16 anonim válasza:
Összeségében 20 privit jósolok(különböző emberektől) !
15/16 anonim válasza:
Nincs benne semmi rossz, ha neked így jó. :)
Arra utal, hogy szubmisszív hajlamod van és vonzódsz a bondage-hoz.
Éld ki a vágyaidat nyugodtan! Emiatt ne legyenek gátlásaid: rengetegen vannak rajtad kívül, akik élvezik a BDSM-et. Ez semmiképpen sem beteges; legfeljebb valakiknek nem ez jön be, de hát nekik meg lehet olyan szokásuk, amit aztán megint mások tartanának furcsának. Ki-ki a maga igényei szerint élvezi a szexualitást.
16/16 anonim válasza:
Nem vagy beteges. Én múltkor csipeszeket tettem a mellemre,számba pecket, aztán addig játszottam a popsimmal, míg egy farok méretű cucc bement. Hát elég jót élveztem. Szerintem ami épp eszedbe jut nyugodtan valositsd meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!