Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti elmondjátok új szexpartnere...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondjátok új szexpartnereknek, hogy herpeszetek van?

Figyelt kérdés

Mármint nemi.

Egy évben 2-3 szor jön elő és nem tudom mi lenne a helyes.

Ha elmondom nyilván senki nem fog szexelni velem.

2019. ápr. 30. 09:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
59%

1

Nem szexelek amíg fennáll

2 ez kb olyan mint amikor egy AIDS-es elmondja hogy Fertőzött de szexelhettek gumival...

25N

2019. ápr. 30. 10:22
 2/18 anonim ***** válasza:
Amikor épp előjönnek a hólyagok természetesen igen, hiszen akkor fertőz ezért nem is lehet se csókolózás se orál. Amúgy egyetlen kapcsolatomat sem kezdtem még azzal, hogy évente párszor szokott ajakherpeszem lenni, vigyázz. És érdekes módon a férjemnek a mai napig sosem volt, pedig bennem ott a vírus, csak míg nálam olykor a stressz, menstruáció aktiválja, nála semmi gond nincs.
2019. ápr. 30. 10:56
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Mivel szándékosan okozol egészségügyi kockázatot, így még büntetendő is.
2019. ápr. 30. 10:59
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Te állat! Ez kérdés???
2019. ápr. 30. 11:35
 5/18 A kérdező kommentje:

4

Amiért hepreszem van nem hinném, hogy állat vagyok.

Tudod kisokoskám kicsi az esély hogy továbbadd ha nincsenek kiütéseid.

Vagy mit szeretnél vonulnak szerzetesnek csak mert herpeszem van?

2019. ápr. 30. 11:47
 6/18 A kérdező kommentje:

3

Ugyan már ha halálos lenne nem gondolod hogy része lenne a szűrésnek?

Sehol a világon nincs herpesz szűrés.

2019. ápr. 30. 11:50
 7/18 anonim ***** válasza:

Tévedsz nagyon is van!

"a HSV 2 szűréssel is kimutatható. A szűrést szintén a szakember végzi, így a partnerek felelősen lehetnek együtt. A szűrés vérvétellel és kenetvétellel történik, melyet laborban vizsgálnak."

2019. ápr. 30. 12:22
 8/18 A kérdező kommentje:

7

Nincs benne a rutin nem betegség szűrésekben.

Ha te kéred magán dokinál megcsinálják de ha nincs tüneted sosem derül ki, hogy van-e herpeszed vagy nincs. Mert ugye a herpesszel fertőzöttek jó 60%-a nem is tudja, hogy van neki mert nem is volt sosem kiütése vagy ha volt annyira enyhék voltak a tünetek, hogy nem is merül fel a gyanúja a nemi betegségnek.

És ők azok akik megfertőzik az embereket, akik nem is tudják, hogy fertőzöttek. Én is így kaptam el, még haragudni sem tudok a lányra mivel soha nem volt egyetlen kiütése sem, a vérében viszont kimutatták, hogy meg volt fertőzve.

2019. ápr. 30. 12:47
 9/18 anonim ***** válasza:
57%
De van rá szűrés. Amúgy ne mondd el, egyszerűen keress valami kifogást, amíg rendbe nem jössz. De semmiképp ne szexeljetek, amíg fennáll a probléma.
2019. ápr. 30. 14:22
 10/18 anonim ***** válasza:
Nem kell kolostorba vonulnod, monyegér, de ne veszélyeztess már mást, h tudod a töködről, h herpeszes, bakker!
2019. máj. 2. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!