Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondjátok új szexpartnereknek, hogy herpeszetek van?
Mármint nemi.
Egy évben 2-3 szor jön elő és nem tudom mi lenne a helyes.
Ha elmondom nyilván senki nem fog szexelni velem.
1
Nem szexelek amíg fennáll
2 ez kb olyan mint amikor egy AIDS-es elmondja hogy Fertőzött de szexelhettek gumival...
25N
4
Amiért hepreszem van nem hinném, hogy állat vagyok.
Tudod kisokoskám kicsi az esély hogy továbbadd ha nincsenek kiütéseid.
Vagy mit szeretnél vonulnak szerzetesnek csak mert herpeszem van?
3
Ugyan már ha halálos lenne nem gondolod hogy része lenne a szűrésnek?
Sehol a világon nincs herpesz szűrés.
Tévedsz nagyon is van!
"a HSV 2 szűréssel is kimutatható. A szűrést szintén a szakember végzi, így a partnerek felelősen lehetnek együtt. A szűrés vérvétellel és kenetvétellel történik, melyet laborban vizsgálnak."
7
Nincs benne a rutin nem betegség szűrésekben.
Ha te kéred magán dokinál megcsinálják de ha nincs tüneted sosem derül ki, hogy van-e herpeszed vagy nincs. Mert ugye a herpesszel fertőzöttek jó 60%-a nem is tudja, hogy van neki mert nem is volt sosem kiütése vagy ha volt annyira enyhék voltak a tünetek, hogy nem is merül fel a gyanúja a nemi betegségnek.
És ők azok akik megfertőzik az embereket, akik nem is tudják, hogy fertőzöttek. Én is így kaptam el, még haragudni sem tudok a lányra mivel soha nem volt egyetlen kiütése sem, a vérében viszont kimutatták, hogy meg volt fertőzve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!